Sunday, January 9, 2011

6 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟΝ ΧΟΦΜΑΝ

Τα όσα κάνουν οι σταρ του Χόλιγουντ είναι συχνά προκλητικά για τα δεδομένα της εποχής. Τους βάζουν σε μπελάδες, με το κοινό τους, με τα μέσα ενημέρωσης, ακόμη και με την εφορία. Όμως το αποτέλεσμα είναι ένα: Ότι εκείνοι θησαυρίζουν. Και όχι μόνον θησαυρίζουν, αλλά θησαυρίζουν με ελάχιστο κόπο.

Πέντε μέρες δούλεψε ο Dustin Hoffman για την νέα ταινία «Γονείς της Συμφοράς» και πήρε… πόσα λέτε; 7.5 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή περίπου… 6 εκατομμύρια ευρώ!

Ο ηθοποιός χρειάστηκε να γυρίσει από την αρχή κάποιες σκηνές από την νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Robert De Niro και τον Ben Stiller. Για το συγκεκριμένο θέμα, χρειάστηκε εκ νέου συνεννόηση ανάμεσα στην παραγωγή της ταινίας και τον πρωταγωνιστή, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να επαναδιαπραγματευθεί το ποσόν της τελικής του απολαβής, με την δικαιολογία ότι χρειάστηκε να ξαναδουλέψει για την ταινία από την αρχή.

Έτσι, ζήτησε και πήρε συνολικά έξι εκατομμύρια ευρώ. Ο 73χρονος όμως ηθοποιός δεν είναι ο μόνος που είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να γεμίζει μέσα σε λίγες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές έχουν συμφωνήσει σε ανάλογα ποσά, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινισθεί ακόμη εάν θα τα πάρουν ή όχι.

«Η εταιρεία Universal πήρε την απόφαση να ξαναγυρίσει από την αρχή κάποιες σκηνές, με αποτέλεσμα να απαιτήσει επαναδιαπραγμάτευση των όρων της συνεργασίας. Και όχι μόνον ζήτησε κάποια πράγματα, αλλά τα πήρε κιόλας», δήλωσε εκπρόσωπος από την παραγωγή της ταινίας στην εφημερίδα New York Post.

Aυτή είναι η τρίτη κατά σειρά συνέχεια της συγκεκριμένης ταινίας, η οποία έχει «σπάσει» ταμεία στην Αμερική, με τον Ben Stiller να κάνει τα πάντα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κακού πεθερού του Robert De Niro και τον Dustin Hoffman στον ρόλο του καλού μπαμπά του Stiller.

No comments:

Post a Comment