Thursday, January 13, 2011

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011

*Οι μαθητες αθηναικου σχολειου που προκειται να εκδραμουν στην Θεσσαλονικη ρωτουσαν για κλαμπ οπου μπορουν να χορεψουν.Και η ερευνα εδειξε ότι ορισμενα ανοιγουν μονο το Σαββατοκυριακο και κυριως όταν φιλοξενουν χοροεσπεριδα φοιτητων-μαθητων.Το μοναδικο εντος πολεως είναι η «Φιγκαρο»,ντισκοτεκ γνωστη και σ’άλλες γενιες προηγουμενων δεκαετιων.Και βεβαια υπαρχει η εκτος πολεως-στην Θερμη-Βlue Sky.
*Μιλησαμε χθες με την παλια,καλη μας φιλη Μαρινα(Μακρη) που δεν τραγουδα πια αλλα παντα παρακολουθει τα οσα γινονται στο πενταγραμμο και μεσω του facebook εντοπισε και την εντοπισαν παλιοι φιλοι και συνεργατες.
*Πληρης απνοια στην αγορα της Θεσσαλονικης και συντομα αναμενονται «κανονια» μεγαλων επιχειρησεων υπερανω υποψιας-ονοματα που κυκλοφορουν στην αγορα αλλα δεν θελουμε για κανενα λογο να κοινοποιησουμε από εδώ.
*Τι θα γινει το ανεκτιμητο και τεραστιο φωτογραφικο αρχειο του Γιαννη Κυριακιδη;Δεν υπαρχει καποιος φορεας που θα το αξιοποιησει;
*Σαββατο 15 Ιανουαριου στον Μυλο Διονυσης Τσακνης+Νικος Ζιωγαλας+Κασσιανη Λειψακη.
*Το 1964 ο Bob Gaudio σταματησε σ’ένα σηματοδοτη κι ένα φτωχοντυμενο κοριτσακι,που εμοιαζε σαν Κινεζα, του καθαρισε τα τζαμια.Γι’ αυτην εγραψε το Rag doll,Νο 1 την ιδια χρονια για τους Four Seasons.
*Ο τιτλος A hard day’s night ηταν ιδεα του Ringo Starr.Την πρωτη μερα του γυρισματος της ταινιας ο George Harrison γνωρισε το μοντελλο Patti Boyd,που ειχε μικρο ρολο ως μαθητρια.Παντρευτηκαν τον Ιανουαριο 1966.Το ομωνυμο τραγουδι γεννηθηκε σε σουιτα του πολυτελους ξενοδοχειου George V στο Παρισι. Κι εγινε Νο 1 από τους Beatles το 1964.
*Συνθεση του 1949 είναι το Everybody loves somebody που ηχογραφησε το 1964 κι εκανε Νο 1 ο Dean Martin.Το 1950 το ειχε ηχογραφησει αλλα δεν το εκανε επιτυχια ο Frank Sinatra.Ακομα το ηχογραφησαν σπουδαιες τραγουδιστριες όπως οι Dinah Washington/Peggy Lee.Η επιτυχια του τραγουδιου εσπωξε το τηλεοπτικο δικτυο NBC να δωσει στον Deam Martin εβδομαδιαια εκπομπη.
*Το Νο 1 του 1964 Where did our love go που τραγουδησαν οι Supremes προοριζοταν για τις Marvelettes.
*Πριν φυγουν για τις Μπαχαμες τον Φεβρουαριο 1965,για τα γυρισματα της ταινιας Help οι Beatles ηχογραφησαν το Ticket to ride.

No comments:

Post a Comment