Tuesday, January 5, 2010

ΤΡΙΤΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010




*Συνεδριο υψηλου επιπεδου για την οπτικοακουστικη και τηλεοπτικη συνεργασια οργανωσαν στην Θεσσαλονικη από 14-16 Νοεμβριου 1997 η COPEAM και το ΙΟΜ σε συνεργασια με την ΕΡΤ ΑΕ-ΕΡΤ 3 και το Eureka Audiovisual.
*Aπο 6-8 Ιουνιου 1996 πραγματοποιηθηκε στην Θεσσαλονικη η πρωτη συναντηση των εκπροσωπων των δημοσιων τηλεοπτικων σταθμων των Βαλκανιων,στο πλαισιο της διαβαλκανικης συμπαραγωγης Balkan TV Magazine.
*Το 1997 η ΕΡΤ 3 και ο Δημος Θεσσαλονικης σε συνεργασια με την HELEXPO οργανωσαν χριστουγεννιατικη συναυλια με τους Nadia Weinberg-Κωνσταντινο Παλιατσαρα,την Συμφωνικη Ορχηστρα και χορωδια του Δημου,και την ορχηστρα της ΕΡΤ 3,υπο την διευθυνση του Ακη Γεροντακη.
*Το μιουζικαλ Stop the world,I want to get off το εγραψαν σε τρεις εβδομαδες οι Anthony Newley-Leslie Bricusse το 1960.
*Στις Καννες ξενοδοχεια για να δειτε και να σας δουν CarltonHotel/Hotel du Cap/Majestic/Martinez/Gray d’Albion.Eπισης το εστιατοριο La chunga,απεναντι από το Martinez.Πιο φθηνο και προσιτο,μεσημερι-βραδυ,επι της Κρουαζετ,είναι το Vesuvio.Και το καλυτερο (και ισως πιο ακριβο)εστιατοριο με θαλασσινα(σιγουρα η καλυτερη μπουγιαμπαιζ) της γαλλικης Ριβιερα είναι το Tetou.
*Η τηλεοραση του Αλφα επαιξε το «Μονος στο σπιτι Νο2».
*Στους Οθωνους της Κερκυρας υποδεχθηκε το 2010 ο Γιωργος Παπαστεφανου και στην Βολιβια ο σχεδιαστης Νικος Αποστολοπουλος.
*Ενθουσιασε τους ακροατες του Ραδιο Νοσταλγια η ορχηστρα και χορωδια του Les Baxter.Τις επομενες εβδομαδες ερχονται αφιερωματα στην λαιζα Μιννελλι και σε γαλλικα τραγουδια η σε γαλλικη γλωσσα που ηχογραφησε η Κατερινα Βαλεντε.
*Οποιος διαβαζει ειδησεις στο ραδιοφωνο και την τηλεοραση δεν είναι απαραιτητα δημοσιογραφος αλλα απλα εκφωνητης υπηρεσιας.Επισης οποιος παιζει μουσικη στο ραδιοφωνο δεν σημαινει ότι είναι και δημοσιογραφος.και σε τελευταια αναλυση οποιος εχει CD player στο σπιτι του δεν σημαινει ότι πρεπει να ταλαιπωρει τους ακροατες του ραδιοφωνου με τις κακες μουσικες επιλογες του,που συνηθως αποδεικνυουν και την ελλειψη κουλτουρας.
*Με υπεροχες εντυπωσεις επεστρεψε από διακοπες στο Ντουμπαι ο φιλος μας Αγις Κασαπογλου.Εμεινε στο ξενοδοχειο Radison-SAS,βρηκε παντου εξαιρετικο φαγητο,φθηνα ταξι,υπεροχο μετρο,ατελειωτα εμπορικα κεντρα με προσιτες τιμες.Το Ντουμπαι απεχει 4 ωρες από την Αθηνα με πτησεις της Emirates.Το προγραμμα περιλαμβανε και ξεναγησεις και σαφαρι στην ερημο.

No comments:

Post a Comment