Thursday, January 14, 2010

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟ FIX ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο Νίκος Κουρκούλης ύστερα από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στην Αθήνα ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη και απ’ τις 15 Ιανουαρίου θα μας έχει στα «Ώπα- Ώπα» στο Fix Live. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης που φέτος συμπληρώνει 13 χρόνια στον χώρο της δισκογραφίας, για ακόμη μια φορά επιμελείται, σκηνογραφεί και σκηνοθετεί ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι, όπως μοναδικά ο ίδιος γνωρίζει.
Έχοντας στο βιογραφικό του διαχρονικές επιτυχίες όπως «Κίνδυνος», «Μέρα με τη μέρα» , «Πήρες της ζωής μου τα φεγγάρια», «Τόσα Δειλινά», «Ζήλεια μου παράπονο μου», «Σ’ αγαπώ όσο ποτέ», «Τα παιδιά των φαναριών», «Παίζεις με την φλόγα», «Ερωτικό», «Δεν μπορώ», «Αφιερωμένο», «Σε περιμένω», «Πώς να ζήσω μακριά σου» αλλά και την νέα του επιτυχία «Ώπα- Ώπα» ο Νίκος Κουρκούλης σίγουρα θα εντυπωσιάσει.
Μαζί του o Κώστας Μαρτάκης λαμπερός με πολύ δυναμική σκηνική παρουσία και με το «Πιο κοντά» να είναι απο τις επιτυχιες της εποχής. Στο Fix Live ο Κώστας Μαρτάκης θα παρουσιάσει και τα νέα του τραγούδια «Ποτέ» και «Γλυκό κορίτσι» απ’ την νέα του δισκογραφική δουλειά αλλά και τα γνώριμα σε όλους «Φίλα με», «Ναι», «Ας τους να λένε», «Ανατροπή».
Η Χρύσπα, ανανεωμένη, με εκρηκτική εμφάνιση και με τα νέα της τραγούδια «Σ’ ερωτεύομαι» και « Αγάπη Παράξενη» αλλά και τα παλαιότερα όπως «Άντρας 100%», «Μου κάνει πλάκα ο Θεός», «Φεύγω για το 7» κερδίΖει με την φρεσκάδα και το μπρίο που την χαρακτηρίζει.
Ξεχωριστή στιγμή του προγράμματος η εμφάνιση του Νίκου Κουρκούλη πλαισιωμένου απ’ τα «Χάλκινα της Γουμένισσας» καθώς και η κοινή εμφάνιση των καλλιτεχνών σε ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο μιας «διαφορετικής» ιστορίας αγάπης!
Το σχήμα συμπληρώνει μια ομάδα νέων και πολύ ταλαντούχων καλλιτεχνών αποτελούμενη απ’ τους Κώστα Ηλιού, Τζωρτζίνα Νικάκη, Ντανιέλα, Μαρία Τζελέπη.

FIX Live:
26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη
ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 2310-514.666, 2310-566163
Ημέρες Λειτουργίας: Πέμπτη- Παρασκευή- Σάββατο από 15/1/2010.

No comments:

Post a Comment