Wednesday, January 13, 2010

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ POLIS ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η οικογένεια Καραβασίλη με όραμα δημιούργησε το μοναδικό από πλευράς αισθητικής και λειτουργίας συνεδριακό κέντρο με χώρους πολλαπλών χρήσεων συνολικής χωρητικότητας
2500 ατόμων. Πλαισιωμένο από ένα επιτελείο έμπειρων συνεργατών γεμάτο όρεξη και νέες ιδέες εγγυάται την επιτυχία κάθε είδους διοργάνωσης όπως εταιρικές συναντήσεις, ημερίδες, διεθνή συνέδρια, εκθέσεις, παρουσιάσεις προϊόντων, επιδείξεις μόδας, κοινωνικές και ιδιωτικές εκδηλώσεις.
Το κτίριο περιβάλλεται από υπαίθριους χώρους έκτασης 30 στρεμμάτων και ελεγχόμενο χώρο στάθμευσης πλέον των 500 αυτοκινήτων.
Οι κήποι με την με την εξωτερική πισίνα και καταπληκτική θέα σε όλο το Θερμαϊκό κόλπο καθίστανται ως ιδανική επιλογή για δεξιώσεις κατά τους θερμότερους μήνες.
Το POLIS είναι σήμερα το μοναδικό πιστοποιημένο από τον ΕΟΤ συνεδριακό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Λειτουργεί σύμφωνα με διεθνή πρότυπα ποιότητας ISO 22000: 9001.
Παράλληλα έχει επιλεγεί ως ο αποκλειστικός caterer του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ενώ παρουσιάζει θεαματικά βήματα ανάπτυξης σε ότι αφορά το Outside Catering με προτάσεις συνεργασίας και άλλων εναλλακτικών χώρων.

No comments:

Post a Comment