Tuesday, January 12, 2010

ΠΟΠ,ΡΟΚ,ΦΑΝΚ ΚΑΙ ΣΕΞΥ

Ο Kay και οι SchoolDrivers κυκλοφόρησαν το πρωτο αλμπουμ τους ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ (Records On Top - Musicpost) το Μάρτιο του 2009, με την υπόγραφη του παραγωγού τους Cozy Roy αλλά και του Leon Ζερβού στον ήχο (Avril Lavigne, Aerosmith, INXS, Santana, N’Sync), οδηγώντας μας στη χώρα της θετικής funky ενέργειας, μέσα από ένα απόλυτα pop ακρόαμα με έντονο rock-funk χαρακτήρα, sexy dance ρυθμούς που αυξάνουν τη λίμπιντο και τη διάθεση για χορό αφήνοντας μας μια γλυκιά αίσθηση χαλαρότητας μέσα στην φρενίτιδα της internet εποχής. Το Νοέμβριο του 2009 το άλμπουμ τους επιλέγεται ως άλμπουμ του μήνα από το Avopolis.gr ξεπερνώντας πολύ γνωστά ονόματα και σύγχρονους pop δίσκους, ενώ παράλληλα κυκλοφορεί στο κανάλι τους στο YouTube το videoclip τους για το τραγούδι τους ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ - που παίζεται ήδη στα ραδιόφωνα της Αθήνας και της περιφερειας - σε σκηνοθεσία Άρη Καλογερόπουλου (μουσική επένδυση ενδεικτικά σε: Ant1 "20 Years Celebration", Mega "20 Years", On Telecoms, Pita Bakes, Q Telecom, Tellas, Audi, Gummy Bear Υφαντής κτλ).
Το ταξίδι των επιτυχημένων εμφανίσεων για τους Kay & The SchoolDrivers ξεκινά από την εκπομπή MAD DAY LIVE στις 18 Μαρτίου 2009 κάνοντας τον Δ. Ουγγαρέζο να μιλά για «πρωτοφανή ενέργεια». Από τότε, έχουν ήδη πραγματοποιήσει με μεγάλη επιτυχία πολλαπλές εμφανίσεις σε γνωστές μουσικές σκηνές και αλυσίδες καφέ της Αθήνας (Flocafe, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Ghost House, Αυλαία κ.α.). Παράλληλα, τους είδαμε στην Ευρωπαική Μέρα της Μουσικής να τα δίνουν όλα βάζοντας φωτιά στην καρδιά της Αθήνας - στην Πλατεία Κοτζιά. Ξάφνιασαν με την εμφανισή τους στην Πάτρα στο BIGBAND Festival και στο 5ο Φεστιβάλ του Musicheaven, ξεσήκωσαν στο Going Youth Festival στην Τεχνόπολη κλέβοντας την παράσταση και ανατρέποντας κάθε προηγούμενο για το χώρο. Τέλος, τους απολαύσαμε στις διπλές τους εμφανίσεις στο Θέατρο BADMINTON στο πλαίσιο του Christmas Magic World.
Σήμερα η funky μπάντα έκπληξη με την πρωτοφανή ενέργεια, την school-glam αλά RED HOT CHILLI PEPPERS αισθητική και το μη-συμβατικό στίχο που κατάφερε να βάλει το ROCK στα "σαλόνια" (συναυλίες σε αλυσίδα Flocafe etc.) εισαγάγωντας μας πρώτη στη μόδα του SCHOOL CLOTHING και των SCHOOLGIRLS, δηλώνει σήμερα πιο δυνατή από ποτέ και έτοιμη να κερδίσει κάθε αυτί και να μας κάνει να «χτυπηθούμε» στον funky-pop-rock ρυθμό της.
Επικοινωνία:
Τηλ. 6943414453 – Μάριαν Νικολάου | E-mail: info@kay.gr | Website: www.schooldrivers.gr
Website: www.kay.gr , www.myspace.com/kaygr Youtube: http://www.youtube.com/kaygr
Facebook: Kay Darens & The SchoolDrivers

No comments:

Post a Comment