Friday, May 22, 2020


Ο Δήμος Δέλτα είναι το νέο συνδρομητικό μέλος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης
Ένα νέο συνδρομητικό μέλος υποδέχεται ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τον Δήμο Δέλτα που μπαίνει κάτω από την «ομπρέλα» του Οργανισμού , μετά την υπογραφή της απόφασης 45/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου Δέλτα στην δια περιφοράς συνεδρίαση της 11ης Μαΐου του 2020,  παρουσία του Δημάρχου κ. Ιωάννη Ιωαννίδη και μετά την εισήγηση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου  κας Χρυσούλας Γεωργιάδου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε σχεδόν ομόφωνα την ένταξη του Δήμου Δέλτα στον Οργανισμό καθώς η προβολή του κοινού τουριστικού προϊόντος μπορεί να ενισχυθεί μόνο μέσω  της αγαστής και γόνιμης συνεργασίας με την τοπική αυτοδιοίκηση και όλους τους τουριστικούς φορείς.

Η τουριστική  προβολή και ανάδειξη της Θεσσαλονίκης είναι άμεσα συνδεδεμένη με την προβολή και την ανάδειξη  των επιμέρους δήμων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης. Σ' αυτόν τον κοινό τόπο βασίζεται η ένταξη των Δήμων στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Η  προβολή των  συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Θεσσαλονίκης   για την προσέλκυση τουριστών αγκαλιάζει όλους της δήμους.

Η επόμενη μέρα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης βασίζεται στις στρατηγικές ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος όλης της πόλης και στη συνεργασία σε ηθικό, οικονομικό και επιστημονικό επίπεδο έτσι ώστε να παρουσιάζεται ομοφωνία στην προβολή της Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Η προαγωγή της γνώσης, η ανταλλαγή καλών πρακτικών και η υιοθέτησή τους είναι ο κύριος στόχος αυτής της συνεργασίας ανάμεσα στον επίσημο τουριστικό φορέα της Θεσσαλονίκης και τον Δήμο Δέλτα.


https://thessaloniki.travel/el/deltia-typou/item/4736-delta-municipality-thessaloniki-tourism-organisation

No comments:

Post a Comment