Thursday, December 5, 2019

Οι  βίλες της Τοσκάνης που κάνουν την ντόλτσε βίτα ιδιωτική υπόθεση

Ένα ξενοδοχείο με άρωμα εποχής και ανέσεις του σήμερα


Οι μεθυστικές βίλες της Τοσκάνης που κάνουν την ντόλτσε βίτα ιδιωτική υπόθεση


Στην πανέμορφη Τοσκάνη υπάρχουν μια σειρά από εντυπωσιακές βιλίτσες που λειτουργούν ως δωμάτια ξενοδοχείου.
Για να στεγάσουν γαλαζοαίματους και κροίσους, μιας και οι τιμές είναι απαγορευτικές για τον κοινό θνητό.
Για το Castello di Casole ο λόγος, ένα resort αλλιώτικο από τα άλλα, καθώς εδώ ο παράδεισος γίνεται ιδιωτική υπόθεση. Κοινόχρηστους χώρους δεν θα βρεις, μιας και οι βίλες διαθέτουν ό,τι τραβά η καρδιά του πελάτη.
Ακολουθείς ένα δρομάκι με κυπαρίσσια για να φτάσεις στο πολυβραβευμένο ξενοδοχείο, ένα ανακαινισμένο κάστρο του 10ου αιώνα στα μισά του δρόμου μεταξύ Φλωρεντίας και Σιένας.
Πετρόχτιστες και παραδοσιακές όλες τους, κάποιες διαθέτουν ακόμα και πισίνα. Όποια κι αν διαλέξεις όμως, λάθος δεν πρόκειται να κάνεις. Φτάνει να ξέρεις πως οι πιο απλές ξεκινούν από τα 500 ευρώ τη βραδιά.
Το μεσαιωνικό φρούριο μετατράπηκε σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο από αυτά που λειτουργούν ως στολίδια για την περιοχή. Οι βίλες περικλείονται από μια ιδιωτική έκταση 4.200 στρεμμάτων, όπου συναντάς φάρμες, στάβλους και κάπου 200 χωριανούς που εργάζονται εδώ.
Η μαγεία του παλιού κόσμου και των σύγχρονων ανέσεων ξεδιπλώνεται στις 41 σουίτες και τις ξεχωριστές βίλες, το μεγάλο καμάρι του ξενοδοχείου. Ανήκει πλέον στην αλυσίδα Timber Resorts και ήταν κάποτε το σπίτι του φημισμένου ιταλού σκηνοθέτη Λουκίνο Βισκόντι…

No comments:

Post a Comment