Wednesday, December 25, 2019

ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ./   25/12-19

@ΤΑ ΦΥΤΑ που μεγαλωνουν πολυ γρηγορα ειναι οι ινδοκαλαμοι.Υπαρχει ενα ειδος στην Κευλανη που μεγαλωνει 50 εκατοστα σε 24 ωρες.
@ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ απο ενας στους πεντε Αυστραλους εχουν δοκιμασει μαριχουανα.
@ΑΠΟ ΟΛΑ τα ερεθισματα που δεχονται οι πεντε αισθησεις μας,ο εγκεφαλος επεξεργαζεται μονο το το 1/100.Τα αλλα 99% απο τα ερεθισματα ειναι αδιαφορα για τον εγκεφαλο.
@ΕΓΡΑΦΗ:ΜΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΤΕ  τον δειλο.Καμμια φορα για να ειναι καποιος δειλος χρειαζεται κουραγιο.
@ΚΑΘΕ 2,5 τετραγωνικοι ποντοι του σωματος μας εχουν πανω τους 32 εκατομμυρια βακτηριδια.Συνολικα το σωμα εχει περιπου 100 δισεκατομμυρια βακτηριδια.
@ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ διπλα στον Γιωργο Μαρινο:Αλεκα Μαβιλη,Σοφια Χρηστου,Τανια Τσανακλιδου,Μαρινα Μακρη,Πωλινα,Ζαννινου,Κατιανα Μπαλανικα.
@ΤΑ ΠΡΩΤΑ ραδιοφωνα στην αγορα της Αθηνας ηταν τα γερμανικα ‘Κοντσερτ’.
@ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ψαρι του γλυκου νερου ζει στις τροπικες περιοχες της Αμερικης και ονομαζεται αραπαιμα.Το μηκος του φθανει τα πεντε μετρα και το βαρος του τα 250 χιλιογραμμα.
@ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ Εσκοριαλ ,κοντα στη Μαδριτη,εχει 1100 παραθυρα.
@Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ βροχη πεφτει στο νησι Καουαι/Χαβαη και φθανει ,κατα μεσο ορο,τα 12,5 μετρα τον χρονο.
@ΠΑΝΩ απο 7.000 γλωσσες χρησιμοποιουνται σημερα σ’ολο τον κοσμο.
@Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ συμμετοχη της Ελλαδας στο φεστιβαλ των Καννων ηταν το 1950 με την ταινια του Νικου Τσιφορου ‘Τελευταια αποστολη’.Πρωταγωνιστες:Σμαρουλα Γιουλη,Βασιλης Διαμαντοπουλος,Μιραντα Μυρατ,Νικος Τζογιας.
@Η ΤΖΟΑΝ ΚΟΛΛΙΝΣ αποφασιε να χασει την παρθενια της στα 18 της χρονια,οχι γιατι ηταν ερωτευμενη,αλλα γιατι ηλπιζε πως ετσι θα μπορουσε να απαλλαγει απο την ακμη-τα ενοχλητικα σπιθουρακια στο προσωπο της.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

No comments:

Post a Comment