Monday, December 30, 2019

 κάρτα προνομίων σε πολυτελή ξενοδοχεία

Τα μέλη και οι πριγκιπικές ανέσεις που απολαμβάνουν


ΤΑΞΙΔΙLUXURY
21:20
• 
29/12/2019
Να τι περιλαμβάνει μια κάρτα προνομίων σε πολυτελή ξενοδοχεία




Σαν τα προγράμματα επιβράβευσης που έχουν οι αεροπορικές εταιρίες, έτσι και οι μεγαλύτερες αλυσίδες ξενοδοχείων τιμούν τους πιστούς πελάτες τους με κάρτες μέλους στις πιο exclusive υπηρεσίες.

Τι περιλαμβάνουν όμως; Ας ρίξουμε μια ματιά στα άδυτα της οικονομικής ελίτ, μιας και τέτοια πράγματα δεν αφορούν ακριβώς τον κοινό θνητό.



Για τη Hilton HHonors θα μιλήσουμε, το πρόγραμμα που ανταμείβει τους θαμώνες της μεγάλης luxury αλυσίδας με προνόμια και δώρα.

Τα μέλη κερδίζουν πόντους και τους ανταλλάσσουν με παροχές κατά τη διαμονή τους σε ένα από τα περισσότερα από 4.000 ξενοδοχεία και resorts του ομίλου Hilton Hotel, αλλά και στις 12 φίρμες που εντάσσονται κάτω από την ομπρέλα του.

Συγκεκριμένα, τις Waldorf Astoria, Conrad, Hilton, DoubleTree, Embassy Suites, Hilton Garden Inn, Hamptin Inn, Homewood Suites, Home2Suites, Hilton Grand Vacations, Canopy by Hilton, Tru by Hilton και Curio Collection, μια τεράστια βεντάλια ξενοδοχείων που απλώνεται σε περισσότερες από 90 χώρες.



Το Hilton HHonors παραμένει ένα από τα καλύτερα και ακριβότερα προγράμματα ξενοδοχειακών bonus. Ξεκινά με το Blue, που είναι και το αρχικό επίπεδο, περνά από το Silver και το Gold και καταλήγει στο Diamond, το άγιο δισκοπότηρο του διεθνούς jet set.

Για να αγγίξεις το καθεστώς του Diamond, πρέπει να ολοκληρώσεις 60 βραδιές στα ξενοδοχεία του ομίλου μέσα σε έναν χρόνο. Ή να αγοράσεις 120.000 πόντους, που θα κοστίσουν όσο και οι δύο μήνες παραμονής στα πανάκριβα καταλύματα της Hilton δηλαδή.

Ως μέλος, έχεις πλέον 20% bonus σε όλους τους πόντους που κερδίζεις στο πρόγραμμα, αλλά και μία μέρα δωρεάν ανά 5 διανυκτερεύσεις.

Όλα τα κέντρα ευεξίας και υγείας είναι ανοιχτά πια για σένα, όπως και οι exclusive υπηρεσίες της αλυσίδας που προορίζονται μόνο για τα διαμαντένια μέλη. Το check-in γίνεται πλέον online, το Wi-Fi ανεβαίνει ταχύτητες και τα προνόμια δεν σώνουν.

Ακόμα και 2 επιπλέον… μπουκάλια νερού δικαιούσαι ανά διαμονή!

No comments:

Post a Comment