Friday, December 27, 2019

Το πολυτελές ξενοδοχείο του… βιβλιοφάγου

Το μοναδικό Library Resort της Ταϊλάνδης για διακοπές έξω από τα καθιερωμένα



Το πολυτελές ξενοδοχείο του… βιβλιοφάγου


Επιβλέποντας μια ολόκληρη παραλία του Κο Σαμούι, το μοναδικό Library Resort είναι ένας σωστός παράδεισος για τον άνθρωπο που αγαπά τα βιβλία.
Η βιβλιοθήκη βλέπετε του resort φιλοξενεί πάνω από 1.400 βιβλία για να χαθείς στις σελίδες τους.
Το λογοτεχνικό μοτίβο διαπνέει και τα δωμάτιά του, με τα δίκλινα να αποτελούν τις «Σελίδες» και τις ιδιωτικές βίλες να απαρτίζουν τα «Κεφάλαια».
Και όμοια με το λευκό χαρτί, οι κοινόχρηστοι χώροι διατηρούν μια καθαρή και μινιμαλιστική αισθητική με πινελιές έντονου χρώματος.
Το Library Resort δεν είναι βέβαια μόνο για τον βιβλιοφάγο, μιας και μιλάμε για έναν σωστό παράδεισο που προσφέρει πολλά περισσότερα από θεματικές για βιβλία.
Μέρος της αλυσίδας των Design Hotels, είναι μια όαση απομόνωσης και περισυλλογής στις κατάμεστες από κόσμο παραλίες του νησιού. Αλλά και μια πρόσκληση υψηλής γαστρονομίας και εμπειριών που ξεχωρίζουν στο Κο Σαμούι.
Η κατακόκκινη, στο χρώμα του αίματος, πισίνα του είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που κλέβουν το μάτι. Όλα εδώ έχουν έμφαση στη μοντέρνα πολυτέλεια και τη λιτή αισθητική, μακριά από απολαύσεις όπως το σπα και το μασάζ.
Τα δωμάτια είναι σαν γκαλερί τέχνης και τα εστιατόρια προσφέρουν πιάτα ανήκουστα σε αυτή τη γωνιά του κόσμου. Όσο για τις τιμές, μιλάμε γύρω στα 300 ευρώ σε περιόδους αιχμής

No comments:

Post a Comment