Tuesday, December 31, 2019

 Τι θα δούμε στα κανάλια παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς




Η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του χρόνου έχει ήδη ξεκινήσει


Τη γιορτινή τους διάθεση συνεχίζουν να δείχνουν τα κανάλια, στοχεύοντας στο να κρατήσουν συντροφιά στους τηλεθεατές την παραµονή του νέου χρόνου και την πρώτη µέρα του 2020.



ANT1


Το «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά υποδέχεται την τελευταία µέρα του χρόνου το συγκρότηµα  Alcatrash. Το βράδυ της ίδιας µέρας, στις 20.45, επιστρέφει έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια το «Καφέ της Χαράς». Ο Περίανδρος Πώποτας και οι µοναδικοί χαρακτήρες του µικρού αρκαδικού χωριού θα είναι και πάλι στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η αγαπηµένη σειρά ανανεώνεται µε την «εισβολή» νέων χαρακτήρων αλλά και µε την εξέλιξη πολλών γνωστών Κολοκοτρωνιτσιωτών. Αµέσως µετά, στις 21.45, µπορείτε να παρακολουθήσετε ένα εορταστικό επεισόδιο από την επιτυχηµένη σειρά «Πέτα τη φριτέζα». Τα πρόσωπα που αγαπήσαµε, µαζί µε δηµοφιλείς τραγουδιστές, θα συνθέσουν ένα χαρούµενο τρίωρο πρόγραµµα.
OPEN


Πολύ κέφι και χορό υπόσχονται η Κατερίνα Καινούργιου και η εκποµπή «Ευτυχείτε!» για την παραµονή της Πρωτοχρονιάς. Μαζί της θα είναι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Αποστολία Ζώη και ο Θάνος Καλλίρης. Το γλέντι θα συνεχιστεί και στο «Ευτυχείτε!» της Πέµπτης 2 Ιανουαρίου, µε τον Λευτέρη Πανταζή να έχει τον λόγο. Μαζί του θα είναι ακόµη οι Πάνος Καλλίδης, Θάνος Πετρέλης και Tus. Στην ίδια εκποµπή δίνουν το «παρών» ποντιακά χορευτικά συγκροτήµατα αλλά και η παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου υπό την καθοδήγηση της Εύης Χλωρού.







STAR


Στο κανάλι της Κηφισιάς παραµονή και ανήµερα την Πρωτοχρονιά, παιδικές σειρές και αγαπηµένες ταινίες ζεσταίνουν τις στιγµές των τηλεθεατών. Ωστόσο, το πρόγραµµα του Star, την παραµονή της Πρωτοχρονιάς, περιλαµβάνει και ένα σπέσιαλ εορταστικό επεισόδιο του «Τροχού της τύχης» (18.40). Στις 21.00 θα προβληθεί το τρίτο µέρος της γνωστής ταινίας «Μόνος στο σπίτι», ενώ στις 23.15 µπορείτε να δείτε σε πρώτη τηλεοπτική προβολή την κωµωδία «Bad Moms Christmas». Τις πρώτες πρωινές ώρες, στις 01.30, σειρά έχει ένα µαγνητοσκοπηµένο µουσικό πρόγραµµα από το νυχτερινό κέντρο «Club 22», µε τους Πάνο Κιάµο και Νίκο Κουρκούλη.
ALPHA


Η Ελένη Μενεγάκη την παραµονή της Πρωτοχρονιάς φιλοξενεί στην εκποµπή δύο αγαπηµένους ηθοποιούς, τον Γιάννη Τσιµιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού, που εκτός από τη ζωή είναι και ζευγάρι στη νέα κινηµατογραφική ταινία «Για πάντα...». Μόλις µία ώρα µετά την αλλαγή του χρόνου, η ταινία της Disney «Ο Αγιος Βασίλης µου» κάνει ποδαρικό στο 2020 για να µας θυµίσει ότι καµιά φορά για να πιστέψουµε στα παραµύθια πρέπει να τα δηµιουργήσουµε εµείς οι ίδιοι.




ΕΡΤ1


Την παραµονή της Πρωτοχρονιάς, στις 22.00, η Ναταλία ∆ραγούµη και ο Μιχάλης Μαρίνοςβάζουν τα γιορτινά τους και φιλοξενούν στο στούντιο της εκποµπής «Στα τραγούδια λέµε Ναι» δύο µεγάλες φωνές! Ο Κώστας Μακεδόνας και η Κατερίνα Κούκα στήνουν ένα εορταστικό πρωτοχρονιάτικο γλέντι µε τις µεγαλύτερες επιτυχίες τους – και όχι µόνο. Τη βραδιά ανοίγει η µπάντα του Πυροσβεστικού Σώµατος µε γνωστές γιορτινές µελωδίες. Πιστή στην παράδοση δεκαετιών, η ΕΡΤ1 θα µεταδώσει ανήµερα την Πρωτοχρονιά στις 12.15, σε απευθείας δορυφορική σύνδεση µε την αίθουσα Musikverein, την καθιερωµένη συναυλία της Φιλαρµονικής Ορχήστρας της Βιέννης, µε διευθυντή τον Λετονό Andris Nelsons. Τον σχολιασµό θα κάνει ο Μιχάλης Μεσσήνης. Τη συναυλία µεταδίδουν περίπου 90 τηλεοπτικοί και πολυάριθµοι ραδιοφωνικοί σταθµοί απ’ όλο τον κόσµο και την παρακολουθούν περισσότεροι από 95 εκατοµµύρια τηλεθεατές και ακροατές.
ΕΡΤ2


Την παραµονή της Πρωτοχρονιάς, στις 22.30, η ΕΡΤ2 θα µεταδώσει σε απευθείας σύνδεση µε την Πλατεία Συντάγµατος την εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει ο ∆ήµος Αθηναίων για την υποδοχή του καινούργιου χρόνου. Οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι ο Θέµης Γεωργαντάς και η Νάντια Μπουλέ. Τραγουδούν: Demy, Ηβη Αδάµου, Josephine και οι γνωστοί performers Wolves Team και η µπάντα Melisses.
ΣΚΑΪ

. Ενας διαφορετικός «Αδύναµος κρίκος» έρχεται την παραµονή της Πρωτοχρονιάς στις 21.00. Ο Τάσος Τρύφωνος υποδέχεται οκτώ πρόσωπα του ΣΚΑΪ που παίζουν για καλό σκοπό. Οι Γιάννης Ντσούνος, Χρήστος Κούτρας, Χριστίνα Σούζη, Ελένη Τσολάκη, ∆ηµήτρης Παπανώτας, Θέµης Γεωργαντάς, Νίκη Βακάλη και Πάνος Μαλικούρτηςτεστάρουν τις γνώσεις τους και προσπαθούν να αναδειχθούν ο τελευταίος πιο δυνατός κρίκος για το 2019.


Αµέσως µετά θα προβληθεί το πρωτοχρονιάτικο «Στην υγειά µας ρε παιδιά» (22.30) µε τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Την έναρξη της βραδιάς αναλαµβάνουν οι λυρικοί τραγουδιστές Αντώνης Κορωναίος - Ελένη Δάβου, οι οποίοι µαζί µε τον µαέστρο Παναγή Μπαρµπάτη θα µας καθηλώσουν ερµηνεύοντας παγκόσµιες επιτυχίες. Το νέο έτος υποδέχεται µε γνωστές επιτυχίες του ο Αντύπας ενώ ο Κώστας Καραφώτης, ο Θοδωρής Φέρρης, ο Νίκος Ζωιδάκης, η Κατερίνα Λιόλιου, η Εύα Μιλλή, η Βάλια Σωµαράκη και ο Πρόδροµος στήνουν ένα γλέντι, για να ξεκινήσει µε τον καλύτερο τρόπο η νέα χρονιά.

No comments:

Post a Comment