Friday, December 6, 2019

πολυτελής κρουαζιέρα στον Αμαζόνιο

Ένα ταξίδι ζωής πάνω σε ποταμόπλοιο


Να πώς είναι μια πολυτελής κρουαζιέρα στον Αμαζόνιο

Φύση που κόβει την ανάσα, ανεξερεύνητες ζούγκλες, άγρια ζωή και το υγρό στοιχείο που εκτείνεται ως εκεί που φτάνει το μάτι.
Κι όλα αυτά πάνω σε ένα πολυτελές ποταμόπλοιο, ένα μαγικό περιβάλλον που κάνει την περιήγηση στον Αμαζόνιο κατάλληλη για γαλαζοαίματους και κροίσους.
Αυτά κάνει η Delfin Amazon Cruises με την κρουαζιέρα στον περουβιανό Αμαζόνιο, μια εμπειρία ζωής που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο εκεί έξω.
Ακόμα και ψάρεμα πιράνχας θα βρεις εδώ, μιλώντας για exclusive καταστάσεις που δύσκολα θα συναντήσεις αλλού. Αλλά και νυχτερινές βόλτες για να συναντήσεις κροκόδειλους.
Κι ενώ ο Αμαζόνιος, το μεγαλύτερο ποτάμι της Γης, ένας τόπος μυθικών προδιαγραφών, δεν χρειάζεται προφανώς συστάσεις, ας μιλήσουμε αντιθέτως για το Delfin ΙΙΙ, το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο που βολτάρει στα τροπικά νερά της Βραζιλίας, του Περού, της Βολιβίας, της Βενεζουέλας, της Κολομβίας και του Ισημερινού, στο τεράστιο σύμπλεγμα παραπόταμων που αποτελούν το θαύμα του οικοσυστήματος της Αμαζονίας.
Το τριών καταστρωμάτων καράβι διαθέτει 22 καμπίνες, φιλοξενώντας 44 άτομα. Κι έχει 32 άτομα στο πλήρωμά του, για την άριστη εξυπηρέτηση των αναγκών του πελάτη.
Όσα συγκλονιστικά θα ζήσεις εδώ δύσκολα ξεπληρώνονται με χρήματα. Επειδή πρέπει όμως να πληρωθούν κάπως, η κρουαζιέρα πάνω στο Delfin ΙΙΙ ξεκινά από τα 2.200 ευρώ…

No comments:

Post a Comment