Saturday, December 7, 2019

Η ακριβότερη σουίτα της Νέας Υόρκης

Πώς σας φαίνονται τα 68.000 ευρώ τη βραδιά;



Η ακριβότερη σουίτα της Νέας Υόρκης




Σε μια πόλη με πανάκριβα ξενοδοχεία και εξίσου πανάκριβο κόστος ζωής, υπάρχουν και μερικά που ξεχωρίζουν με το επίπεδο ανέσεων και υπηρεσιών.

Ένα τέτοιο είναι το The Mark Hotel, που προσφέρει τη μεγαλύτερη σουίτα όχι μόνο της Νέας Υόρκης, αλλά και ολόκληρης της Αμερικής!
Για το Penthouse Suite των 75.000 δολαρίων (68.000 ευρώ) τη βραδιά ο λόγος, όσο ένα ακριβό αυτοκίνητο δηλαδή.



Εδώ μιλάμε για μια διώροφη σουίτα πέντε υπνοδωματίων σε ένα εμβληματικό προπολεμικό κτίριο της μητρόπολης στο πανάκριβο Upper East Side.



Ένα διαμέρισμα 1.000 τ.μ. με προσωπικό ανελκυστήρα, επαγγελματικών προδιαγραφών κουζίνα και εξίσου τεράστια βεράντα 230 τ.μ. με τρομερή θέα στην πόλη.



Αίθουσα μουσικής, πανύψηλα ταβάνια, βιβλιοθήκη, ανακτορικές πολυτέλειες, ακόμα και σάουνα σε ένα από τα 6 μπάνια συναντάς εδώ.



Τα γεύματα ετοιμάζονται επιτόπου από προσωπικό σεφ, αν και οι υπηρεσίες δεν εξαντλούνται σε πράγματα που βρίσκεις και αλλού.



Θες, ας πούμε, να ψωνίσεις στο Bergdorf Goodman τα μεσάνυχτα, όταν το κατάστημα είναι κλειστό; Αν μένεις στην Penthouse Suite, τίποτα δεν είναι κλειστό για σένα!



Το κτίριο του 1927 υπέστη δραστική ανακαίνιση το 2009 από τον διάσημο γάλλο σχεδιαστή Jacques Grange και όλα πλέον έχουν υπογραφή.



Και το καμάρι, η προεδρική σουίτα, δέχτηκε το μοναδικό άγγιγμα της υπερπολυτέλειας, ως η επιτομή της σύγχρονης κομψότητας με έμφαση στη λεπτομέρεια και την απαράμιλλη αισθητική.



Μέσα σε όλα, τα 4 τζάκια της σουίτας να χαρίζουν την απαραίτητη θαλπωρή…

No comments:

Post a Comment