Wednesday, May 30, 2018

Μετα απο ενα μηνα απουσιας επιστρεψαμε.Ειχαμε σοβαρα τεχνικα προβληματα που δεν μας επετρεπαν να κανουμε νεα αναρτηση.Ηταν πολλοι οι ειδικοι τεχνικοι που μας βοηθησαν
και ενω στην αρχη η διαγνωση ηταν οτι το προβλημα ηταν στον σκληρο δισκο τελικα εφταιγε η καρτα γραφικων.Την αλλαξαμε αλλα παλι επρεπε να βρεθουν passwords 10 χρονων τα οποια ειχαν χαθει.Παρολα αυτα 500-1000 φανατικοι αναγνωστες  επισκεπτονταν καθε μερα το ιστολογιο  που ηταν  σταματημενο στις 4 Μαιου.Και σημερα ειμαστε στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσαμε οτι ξεπερασαμε τις 860.000 επισκεψεις.Σας ευχαριστουμε θερμα..
OLEA ALL SUITE HOTEL

Στο μαγικό υδάτινο κόσμο του Ζακυνθινού Olea All Suite

93 σουίτες περιτριγυρισμένες από νερό σε απόσταση 10 λεπτών από το Τσιλιβί

Το Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο, της Xenos Hotels Group και μέλους των Design Hotels, είναι ένα από τα εντυπωσιακότερα σε σχεδιασμό και αισθητική ξενοδοχεία του νησιού του Ιονίου. Πρόκειται για ένα resort πέντε αστέρων, 7 (και κάτι) στρεμμάτων, στο βορειοανατολικό άκρο της Ζακύνθου, σε κοντινή απόσταση από το πασίγνωστο Τσιλιβί και την πολυδιαφημισμένη παραλία του.
Το project έχει επιμεληθεί η περίφημη ομάδα των Block722architects+, ένα αρχιτεκτονικό γραφείο με έδρα στην Αθήνα και την Στοκχόλμη, δημιούργημα των Σωτήρη Τσέργκα, Κάτιας Μαργαρίτογλου και Κωνσταντίνου Κορφιάτη από το 2009, που έχει προσφέρει μοναδικής αισθητικής κατασκευές εντός και εκτός συνόρων.
Το Olea All Suite Hotel, με 93 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, στηρίζει την κεντρική ιδέα του στην υπερμεγέθη πισίνα του, η οποία αποτελεί τον βασικό πυρήνα του ξενοδοχείου και γύρω από την οποία φιλοξενούμενοι και επισκέπτες απολαμβάνουν τις πολυτελείς ανέσεις του resort, είτε πρόκειται για κολύμβηση, είτε για ηλιοθεραπεία και χαλάρωση με ένα κοκτέιλ στο χέρι είτε για φαγητό. Στην ουσία, το νερό στο Olea αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο και διαρρέεται με τέτοιο τρόπο μεταξύ των χώρων του ξενοδοχείου ώστε ο φιλοξενούμενος να μην αισθάνεται καμία στιγμή της ημέρας (ή της νύχτας) ότι η παραλία βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια. Επιπλέον, η απουσία ορίων μεταξύ των σουιτών και των κοινόχρηστών χώρων προσφέρει μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας που ταιριάζει στην απόλυτη χαλάρωση που νιώθει κανείς επιπλέοντας στο νερό.
Όπως δηλώνει η Βένια Ξένου, εκπρόσωπος της Xenos Hotels Group, «Στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα resort το οποίο θα συνδυάζει όλα τα στοιχεία που κάνουν το νησί μοναδικό, με έναν σύγχρονο τρόπο. Από τους φιλόξενους ανθρώπους της και τα μοναδικά συστατικά της τοπικής κουζίνας μέχρι την πλούσια βλάστηση και τις μαγικές παραλίες, η Ζάκυνθος έχει πολλές σημαντικές εμπειρίες να προσφέρει στους ταξιδιώτες.
Το Olea συνδυάζει όλα τα παραπάνω προσθέτοντας ένα ίχνος μαγείας μέσω του μοντέρνου και μινιμαλιστικού ντιζάιν καθώς και το στοιχείο του νερού».
Εκτός από χαλάρωση, το Olea All Suite Hotel δίνει έμφαση στην ευεξία, προσφέροντας το Royal Spa & Relaxation με εξειδικευμένες θεραπείες που κάνουν χρήση μεσογειακών βοτάνων, το γυμναστήριο, σαλόνι ομορφιάς και χώρο για γιόγκα.Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης το Sunset Bar με αποκλειστικό μενού από κοκτέιλ, πολλά από τα οποία περιλαμβάνουν με τοπικά βότανα.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ

No comments:

Post a Comment