Μια καταπληκτική προσφορά για κρουαζιέρα στο Αιγαίο σας περιμένει! Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρεία που αφορά την κρουαζίερα Μήλο, Ηράκλειο, Σάμο ή Κουσάντασι για τον μήνα Ιούνιο!

Την κρουαζίερα την βρήκαμε στο pamekrouaziera.gr . Ξεκινάει από το λιμάνι του Πειραιά με μοναδική αναχώρηση στις 15 Ιουνίου και στην εκπληκτική τιμή των 246€!!!Να σημειώσουμε ότι η αρχική τιμή ήταν 369€! Και τώρα έχετε την δυνατότητα να κλείσετε το ταξίδι σας στην πιο χαμηλή τιμή!
Περάστε ένα όμορφο απόγευμα στο νησί της Αφροδίτης, την Μήλο, επισκεφθείτε την Κνωσό στο Ηράκλειο της Κρήτης και τέλος διαλέξτε είτε την Σάμο με τις πανέμορφες παραλίες είτε το Κουσάντασι με το πολύχρωμο παζάρι. Όποιο προορισμό κι αν διαλέξετε, Σάμο ή Κουσάντασι, έχετε δωρεάν μία εκδρομή. Η κρουαζιέρα είναι All Inclusive με όλα τα φαγητά και τα ποτά πληρωμένα.

Η κρουαζίερα θα γίνει με το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal / Celestyal cruises.
Το Celestyal Crystal είναι ένα κομψό κρουαζιερόπλοιο της Celestyal Cruises. Χαρακτηρίζεται  από τα άνετα σαλόνια του και την ασφάλεια που παρέχει. Διαθέτει καμπίνες οι οποίες ξεκινάνε από πολύ οικονομικές τιμές μέχρι σουίτες που ικανοποιούν απαιτητικό πελάτη. Έχει και καμπίνες με ιδιωτικά μπαλκόνια.
Φωτογραφίες από το κρουαζιερόπλοιο:

Για να κάνετε την κράτηση σας μπείτε εδώ: https://bit.ly/2r9zOXq

Ηράκλειο
Σάμος
Μήλος
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο pamekrouaziera.grτηλέφωνο επικοινωνίας: 210 32 53 710