Friday, November 17, 2017

EMIRATES

Η απόλυτη  εμπειρία στις σουίτες της Emirates

Με  επίπεδο κρεβάτι, οθόνη 32 ιντσών, 4 τετραγωνικά χλιδής τώρα και στα Boeing 777 του κολοσσού από το Dubai

Από το 2015 είχε ανακοινώσει η αεροπορική εταιρεία Emirates την ανανέωση των πολυτελών σουιτών Α’ θέσης στις πτήσεις των Boeing 777 αεροσκαφών της και δύο χρόνια μετά, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του ετήσιου Dubai Airshow,πραγματοποίησε την πρώτη παρουσίαση τους. Με συρόμενη πόρτα που καλύπτει όλη την  καμπίνα, προσφέροντας απόλυτη ιδιωτικότητα και με εσωτερική διακόσμηση εμπνευσμένη από τη Mercedes-Benz S-Class, οι νέες σουίτες πρώτης θέσης της Emirates για τα 777, που σημειωτέων θα είναι 6 στο συγκεκριμένο τύπο αεροσκάφους, διαστάσεων 4 περίπου τετραγωνικών μέτρων (3,7 για την ακρίβεια) η κάθε μία, οδηγούν πλέον την εμπειρία του αεροπορικού ταξιδιού σε άλλα επίπεδα.
Κυρίαρχο όπως είναι φυσικό στην καμπίνα είναι το μαλακό δερμάτινο κάθισμα που ξαπλώνει σε ένα πλήρως επίπεδο κρεβάτι ή σε θέση «μηδενικής βαρύτητας»,βασισμένο στην τεχνολογία της NASA, δίνοντας το αίσθημα της απόλυτης χαλάρωσης στον φιλοξενούμενο του. Παρόλα αυτά, στην όρθια θέση, οι σουίτες δίνουν τη δυνατότητα στον επιβάτη να αλλάζει ένδυση ή να στέκεται με άνεση όρθιος, χωρίς να χρειάζεται να βγει στον διάδρομο. Επιπλέον, εκτός από τις δύο σουίτες που βρίσκονται στα παράθυρα του αεροσκάφους και οι οποίες έχουν θέα προς το εξωτερικό περιβάλλον (προσφέρονται και πανάκριβα κυάλια για τέλεια απόλαυση), η Emirates έχει τοποθετήσει στις δύο σουίτες που βρίσκονται στη μέση «εικονικά παράθυρα» τα οποία δίνουν εξωτερική εικόνα σε πραγματικό χρόνο μέσω κάμερας.
Στις νέες σουίτες Α’ θέσης των Boeing 777, η Emirates αναβαθμίζει και μία δική της καινοτομία, αρκετά δημοφιλής μεταξύ των επιβατών της, την ύπαρξη προσωπικού mini bar με ποτά, αναψυκτικά και σνακς, αν και κάθε καμπίνα διαθέτει άμεσο σύστημα επικοινωνίας με το προσωπικό του αεροσκάφους και room service μέσω βίντεο κλήσης. Επιπλέον, στις σουίτες υπάρχει ειδικό παράθυρο ώστε να μην χρειάζεται το προσωπικό να έρχεται σε άμεση επαφή με τον επιβάτη. Όσο για το μενού; Όπως άλλωστε συμβαίνει ήδη με τους επιβάτες Α’ θέσης, η Emirates έχει τη δυνατότητα να σερβίρει τα καλύτερα πιάτα από τους πιο φημισμένους σεφ, μέσω παραγγελίας βέβαια, τα οποία συνοδεύονται με εξαιρετικά κρασιά και σαμπάνιες.
Οι επιβάτες στις σουίτες Α’ θέσης, εκτός των άλλων, θα έχουν πλέον στη διάθεση τους 2.500 κανάλια ψυχαγωγίας on-demand σε οθόνη 32 ιντσών Full HD LCD ή και τη δυνατότητα παρακολούθησης δικού τους υλικού μέσω της ίδιας συσκευής. Η απόλαυση της τέλειας εικόνας θα συνοδεύεται από τα βραβευμένα ακουστικά Bowers & Wilkins, φτιαγμένα αποκλειστικά για την Emirates και τα οποία δεν επιτρέπουν να εισέλθει ο οποιοσδήποτε εξωτερικός θόρυβος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η  εμπειρία των συγκεκριμένων σουιτών έχει τις βάσεις της στη συνεργασία της Emirates με την Mercedes-Benz, καθώς και οι δύο κολοσσοί της πολυτέλειας δίνουν ξεχωριστή έμφαση στη λεπτομέρεια, την αισθητική και στην ποιότητα, χωρίς πολλές φορές να υπολογίζουν το κόστος ή το άμεσο εμπορικό κέρδος. Και η «παρουσία» της S-Class της Mercedes είναι διάχυτη στις νέες σουίτες της Emirates τόσο στα δερμάτινα καθίσματα όσο και στο σύστημα ελέγχου της καμπίνας και του φωτισμού. Επιπλέον, η συνεργασία των δύο εταιρειών επεκτείνεται και σε υπηρεσίες εδάφους, όπως τη μετακίνηση επιβατών με σοφέρ «προς ή από το αεροσκάφος» και σε άλλες διευκολύνσεις. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι νέες καμπίνες-σουίτες Α’ θέσης της Emirates θα κάνουν πρεμιέρα για το κοινό την 1η Δεκεμβρίου, στις πτήσεις Γενεύης-Βρυξέλλών.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ

No comments:

Post a Comment