Wednesday, November 29, 2017

Εκεί που ξεκουράζονται οι πιλότοι. Πολυτελή ιδιωτικά δωμάτια στο εσωτερικό των αεροπλάνων

Εκτύπωση
Όταν πρόκειται για ταξίδι με αεροπλάνο, ειδικά αν αυτό διαρκεί πολλές ώρες, η άνεση δεν αφορά μόνο στους επιβάτες αλλά και στο πλήρωμα και ειδικά στους πιλότους.
Το γεγονός αυτό φέρεται να έλαβε πολύ σοβαρά υπόψη η αυστραλιανή Qantas στη νέα σειρά αεροσκαφών Dreamliner και έτσι τα καινούρια της Boeing 787 διαθέτουν πολυτελείς χώρους χαλάρωσης για το ιπτάμενο προσωπικό που περιλαμβάνουν ακόμα και δύο ιδιωτικά δωμάτια με ευρύχωρα κρεβάτια για τους πιλότους. Για λόγους ασφαλείας τα δύο αυτά δωμάτια βρίσκονται πίσω από το πιλοτήριο και είναι κλειδωμένα.

Οι δημιουργοί των νέων αεροσκαφών όμως μερίμνησαν και για το υπόλοιπο πλήρωμα και έτσι τα αεροσκάφη διαθέτουν στο πίσω μέρος δωμάτιο χαλάρωσης με έξι κρεβάτια όπου οι αεροσυνοδοί θα μπορούν να ξεκουράζονται κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού.
Φυσικά, στο νέο στόλο της αυστραλιανής αεροπορικής δεν θα μπορούσαν να μην παρέχονται καλύτερες συνθήκες ταξιδιού για τους επιβάτες.
Τα καινούρια αεροσκάφη της Qantas έχουν ήδη ξεκινήσει τα ταξίδια στο εσωτερικό της Αυστραλίας και σύμφωνα με την Daily Mail καταβάλλονται προσπάθειες να ξεκινήσουν από τον Μάρτιο του 2018 πτήσεις nonstop από το Περθ με προορισμό το Λονδίνο.

No comments:

Post a Comment