Tuesday, February 21, 2017

Η εφαρμογή made in Thessaloniki που έφερε τα πάνω κάτω στο… fast food!

    
 
Η νέα καινοτομία που δημιουργήθηκε στην Θεσσαλονίκη ακούει στο όνομα... Quick 'n Easy!
Ο λόγος για την καινοτομική πλατφόρμα και την αντίστοιχη εφαρμογή που δημιούργησε η εταιρία Smartup με έδρα τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.
Η startup ασχολείται με την δημιουργία και την ανάπτυξη εφαρμογών στον τομέα της εστίασης από το 2012. Εκτός από το Quick 'n Easy έχει σκεφτεί και υλοποιήσει τους ... «έξυπνους καταλόγους» μια καινοτομία που έχει γίνει ανάρπαστη.
Τι είναι όμως το Quick 'n Easy;
Αποτελεί την πλέον εύκολη στη χρήση εφαρμογή delivery που μπορεί να εγκατασταθεί σε κάθε τύπο Tablet ή Smartphone. Είναι ιδανικό για κάθε Επιχείρηση Εστίασης αφού πέρα της πολυγλωσσικής του δυνατότητας, καταφέρνει να κάνει την παραγγελία από το σπίτι... πανεύκολη!
«Πρόκειται για μια υπηρεσία delivery. Δίνουμε τη δυνατότητα σε καταστήματα και χώρους εστίασης να δημιουργήσουν με ειδική εφαρμογή το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα στο Quick 'Easy. Αυτό που μας διαφοροποιεί από τα αντίστοιχα sites είναι ότι δεν είμαστε κατάλογος με προϊόντα αλλά κάθε κατάστημα έχει τη δική του εφαρμογή. Αυτό εξυπηρετεί στο ότι τα μαγαζιά δεν πληρώνουν μεγάλα ποσοστά όπως συμβαίνει σε άλλες πλατφόρμες. Επίσης ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να «κατεβάζει» στο κινητό ή το tablet του τις εφαρμογές των αγαπημένων του καταστημάτων και δεν χρειάζεται να ψάχνει ανάμεσα σε δεκάδες καταστήματα» σχολιάζει στο www.ka-business.gr ο Βασίλης Τσίτουρας δημιουργός της Smartup. 
Η πλατφόρμα Quick 'n Easy είναι συνδρομητική. Ο ενδιαφερόμενος δηλαδή πληρώνει μια μηνιαία συνδρομή και δεν αγοράζει το software.
Η εφαρμογή είναι δυναμική, δηλαδή δίνεται η δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση, να μπορεί να προσθέτει υλικό για τον εμπλουτισμό του καταλόγου της, ενημερώνοντας τον όποτε χρειάζεται, και να ενημερώνει τους πελάτες της για νέες προσφορές και υπηρεσίες. Παρέχει στους πελάτες που θα την χρησιμοποιήσουν πληροφορίες των πιάτων που θέλουν να παραγγείλουν όπως είναι τα συστατικά, η θερμιδική αξία, οι συνταγές, τα αλλεργιογόνα, την ημερομηνία ψύξης κ.α.

No comments:

Post a Comment