Sunday, February 19, 2017

ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ



Οι συνταγές της Λόη για σκορδαλιά και τζατζίκι κατέκτησαν την Αμερική

Νέα Υόρκη. Λίγες μόνο εβδομάδες μετά το λανσαρισμά τους στο νέο κατάτρσημα της μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ με την επωνυμία «Whole Foods» στην περιοχή του «Μπράιαντ Παρκ» της Νέας Υόρκης, οι συνταγές της Σεφ Μαρίας Λοη έφτασαν και στην γειτονιά του «Κολόμπους Σάιρκλ» (μέσα στο επιβλητικό Time Warner Center, όπου στεγάζονται και τα γραφεία του CNN), κατακτώντας ταυτόχρονα και όλα τα υπόλοιπα σούπερ μάρκετ της γνωστής αλυσίδας, στην  ευρύτερη μητροπολιτική περιοχή.
Η Μαρία Λόη βρέθηκε για δύο μέρες στο εν λόγω κατάστημα και για περίπου τέσσερις ώρες πρόσφερε στους πελάτες του καταστήματος τα dips που ενθουσίασαν το αμερικανικόπ κοινό. 
Οπως είναι γνωστό εδώ και ενα χρόνο η Μαρία Λόη μπήκε δυναμικά στην αγορά με την δική της σειρά ζυμαρικών. Πριν από δύο χρόνια ξεκίνησε το δεύτερο εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, με  την επωνυμία «Loi Estiatorio» το οποίο αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για τους λάτρεις τις Ελληνικής κουζίνας.
Τώρα, με το επιχειρηματικό της δαιμόνιο πέτυχε το ανοιγμά της, στην δύσκολη αυτή κατηγορία πέτυχε ενα ακόμη στόχο να προωθήσει στην αμερικανική αγορά το τζατζίκι, την σκορδαλιά, το πουγκί (βασισμένο σε γιαούρτι και πικάντικα μπαχαρικά) την μελτζανοσαλάτα και την πατατοσαλάτα.

Οι πελάτες του καταστήματος και αναμεσά τους και πολλοί Ελληνες της Νέας Υόρκης αλλά και περαστικοί Ελληνες τουρίστες δοκίμασαν τις συνταγές dips και συνομίλησαν με τη Σεφ Μαρία Λόη καθώς και την συνεργατιδά της την Dara Davenport.  Απο κοντά και ο υπεύθυνος πωλήσεων των νέων προιόντων της αλυσίδας «Whole Foods» που έχει αποκτήσει ιδιαίτερο όνομα για την ποιότητα των προιόντων που προσφέρει καθώς και την επιλογή με αυστηρά κριτήρια των προμηθευτών. 

No comments:

Post a Comment