Saturday, February 25, 2017









Η ...πίτα της Επικοινωνίας στη Θεσσαλονίκη
ήταν γεμάτη εκπλήξεις!

Πολύς κόσμος και φέτος, στην καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας του "Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας". Έδωσαν το "παρών" πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες, άνθρωποι της επικοινωνίας, της διαφήμισης, των Δημοσίων Σχέσεων και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σε μια πραγματικά ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα με οικοδεσπότη τους το "Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας".

Μετά τον Αγιασμό και την Ευλογία που τέλεσε ο πατήρ του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου Θεοδόσιος, ο πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας κ. Ντίνος Κωστόπουλος έκανε τον απολογισμό του έργου του ΕΛ.Κ.Ε. κατά τη χρονιά που πέρασε και έθεσε τους στόχους δράσης για τη νέα χρονιά. Ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας - η οποία φέτος είχε τρία φλουριά - με τρία αντίστοιχα δώρα - έκπληξη για τους παρευρισκόμενους. Το πρώτο φλουρί έπεσε στο κομάτι του προέδρου του ιστορικού Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης κ. Σταύρο Μαράτο που κέρδισε ένα μπουφάν της βιομηχανίας Jeremy Boy του κ. Θάνου Παπαχρήστου και το δεύτερο και τρίτο φλουρί έπεσε στον πρόεδρο της Στέγης Πολιτισμού "Ο Αριστοτέλης" κ Θεόδωρο Ασπασίδη που κέρδισε ένα τρίτομο πολυτελές έργο των εκδόσεων "Μαλλιάρης - Παιδεία" για την ιστορία της Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και την μεγάλη ανασκόπηση των Εκδόσεων Κων. Ζήτρος με τίτλο "Θεσσαλονίκη, εν...θερμώ".

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας κ. Ντίνος Κωστόπουλος, κάλεσε στο βήμα τον ιδρυτή και πρόεδρο της Οδικής Βοήθειας και του Ιατρικού Κέντρου της Express Service κ. Γιάννη Ραπτόπουλο, ο οποίος έκανε μια ανακοίνωση έκπληξη για όλους τους Θεσσαλονικείς. Ανακοίνωσε έπίσημα την πρόθεσή του να προσφέρει στην πόλη, που δημιούργησε και που αγάπησε, ενός μεγάλου σύγχρονου Οικοτροφείου Θηλέων, στη μνήμη της μητέρας του, Βασιλικής Ραπτοπούλου. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Ραπτόπουλος, "Η ζωή μας αλλάζει προς το καλύτερο, όταν οι άνθρωποι αποφασίζουν μόνοι τους να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις γι' αυτό. Όταν  μπορείς να προσφέρεις, πρέπει να το κάνεις όσο μικρό κι αν είναι αυτό. Γιατί, πολλά μικρά πράγματα μαζί, φέρνουν τη μεγάλη αλλαγή για το καλό ολόκληρης της κοινωνίας, και για εμας και για τα παιδιά μας".

Ακολούθησε, η απονομή τιμητικών διακρίσεων στους φορείς, στα μέλη του ΕΛ.Κ.Ε., στις επιχειρήσεις, στους ιατρούς και στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που υποστήριξαν τα δύο τελευταία προγράμματα κοινωνικής συμπαράστασης και αλληλεγγύης "Δέματα Αγάπης" και "Δωρεάν Προληπτικές Ιατρικές Εξετάσεις" για άπορους, ανέργους, ανασφάλιστους και πολύτεκνους, που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη με πρωτοβουλία του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας και της Στέγης Πολιτισμού και Κοινωνικής Συμπαράστασης Θεσσαλονίκης "Ο Αριστοτέλης". Τιμήθηκαν μεταξύ άλλων, η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, το Ιατρικό Κέντρο της Express Service, η ΔΕΘ HELEXPO, πολλοί επιχειρηματίες, αλλά και πολλοί εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Στη δεξίωση που ακολούθησε, το μουσικό μέρος ανέλαβε ο γνωστός μαέστρος - πιανίστας των συναυλιών του συνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη Δημήτρης Γιαννακάκης.Χορηγοί - υποστηρικτές στην εκδήλωση αυτή του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας, ήταν η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΪΑ Α.Ε., η ΕΠΟΜ ΑΒΕΕ (Ουϊσκυ CHIVAS), τα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΟΥΔΑΣ, η Ελληνική Βιομηχανία αναψυκτικών ΕΨΑ, η γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε., ο εκδοτικός οργανισμός "ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ-ΠΑΙΔΕΙΑ" Α.Ε. , οι εκδόσεις ΚΩΝ. ΖΗΤΡΟΣ και η βιοτεχνία ενδυμάτων JEREMY BOY.

No comments:

Post a Comment