Monday, May 2, 2016

 τα ακριβότερα σπίτια στον κόσμο! 


Guardian: Αυτα ειναι σημερα τα ακριβοτερα σπιτια στον κοσμο!
Εντάξει...Δεν τα λες ακριβώς σπίτια...Τα τεράστια οικοδομήματα με τους υπέροχους κήπους μοιάζουν με σύγχρονα παλάτια!
Kingston Lisle, Οξφορντσάιρ: 19 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας
Στο χαοτικό αυτό συγκρότημα μπορείτε να απολαύσετε από σκοποβολή και μπιλιάρδο, μέχρι κυνήγι ελαφιού. Τους κήπους του κοσμούν τρεις λίμνες. Διαθέτει 13 υπνοδωμάτια κι 7 μπάνια. Υπάρχουν άφθονα ειδικά δωμάτια - παιδότοποι και μια αίθουσα αφιερωμένη στα λουλούδια.

Vicarage Gate,  Λονδίνο: 19,5 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας
Σε αυτό το υπέροχο κτίσμα με τα 6 υπνοδωμάτια στην κορυφή του, την πισίνα, τη σάουνα και το δωμάτιο χορού του ισογείου μπορείτε να μετακινήστε με ασανσέρ από γυαλί!
Wentworth, Σάρεϊ: 18,5 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας.
Ένα κελάρι 1.000 οινοπνευματοδών ποτών, dressing rooms για τέσσερις από τις πέντε υπεροπολυτελείς σουίτες που διαθέτει, αίθουσα προβολής ταινιών και spa complex σας δίνουν την εντύπωση πως βρίσκεστε στον παράδεισο. Κηροπήγια Βενετικής προέλευσης συμπληρώνουν τη διακόσμηση του κτηρίου το οποίο διαθέτει ειδικά δωμάτια στο ισόγειο για να φιλοξενήσουν το βοητικό προσωπικό.
Ravello,  Ιταλία: 15,5 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας
Με θέα τον κόλπο του Σαλέμο στην  Ιταλία, αυτή η έπαυλη, που περιβάλλεται από άπειρες εκτάσεις με ελιές και εσπεριδοειδή κι έχει φιλοξενήσει τον κορυφαίο αμερικανό διανοούμενο Γκορ Βιντάλ, αλλά και αμέτρητους σταρ του Χόλιγουντ, είναι το όνειρο κάθε αγοραστή ακινήτου!
Rising Gled Road, Λος ΄Αντζελες: 13,56 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας.
Αρκεί να λάβετε υπόψη ότι η μια σουίτα αυτού του παλατιού απλώνεται σε 2.000 τ.μ. Εκεί φιλοξενούνται 2 από τα 5 μπάνια του οικήματος το οποίο διαθέτει, φυσικά, πισίνα και 9 τον αριθμό υπνοδωμάτια. «Οταν βρίσκεσαι σ' αυτό το σπίτι αντιλαμβάνεσαι ότι είσαι στο Χόλιγουντ», αναφέρει ο συντάκτης του άρθρου. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας με 13,56 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας

No comments:

Post a Comment