Monday, May 16, 2016

Ακυρώνονται συναυλίες του συγκροτήματος

Στο νοσοκομείο ο Anthony Kiedis των Red Hot Chili Peppers


Στο νοσοκομείο ο Anthony Kiedis των Red Hot Chili Peppers
Ακύρωσαν τις εμφανίσεις τους στην Καλιφόρνια οι Red Hot Chili Peppers, καθώς ο τραγουδιστής της μπάντας Άντονι Κίντις μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.   «Δυστυχώς λόγω ασθένειας οι @ChiliPeppers αναγκάστηκαν να ακυρώσουν το σύνολο των εμφανίσεων τους στο #WeenieRoast», έγραψαν στο Twitter οι διαχειριστές του ραδιοφωνικού σταθμού KROQ, του Λος Άντζελες, που είναι και χορηγός της ετήσιας εκδήλωσης.
Η ασθένεια του Κίντις επιβεβαιώθηκε και από τους εκπροσώπους του Irvine Meadows Amphitheatre, οι οποίοι ανακοίνωσαν την ακύρωση των εμφανίσεων και τη νοσηλεία του τραγουδιστή στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ρόιτερς.
ο περιοδικό Billboard ανέφερε ότι ο Κίντις μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο έχοντας αφόρητους πόνους στο στομάχι ενώ το συγκρότημα έκανε πρόβες στη σκηνή, επισημαίνοντας ότι δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του προβλήματος.
«Κανένας δεν είναι περισσότερο απογοητευμένος από εμάς που δεν μπορούμε να εμφανιστούμε απόψε στη σκηνή. Στέλνω την αγάπη μου για ταχεία ανάρρωση στον αδελφό του Άντονι», έγραψε στο Twitter ο ντράμερ των Chili Peppers, Τσαντ Σμιθ.
Οι Red Hot Chili Peppers έχουν πουλήσει πάνω από 60 εκατομμύρια άλμπουμ, έχουν κερδίσει έξι βραβεία Grammy και το 2012 συμπεριλήφθηκαν στο Rock and Roll Hall of Fame, ενώ πέρσι τραγούδησαν στο ημίχρονο του Super Bowl.

No comments:

Post a Comment