Sunday, May 1, 2016

Ελληνικό θέρετρο στα ακριβότερα του κόσμου με 50.000 ευρώ τη βραδιά!


Ελληνικο θερετρο στα ακριβοτερα του κοσμου με 50.000 ευρω τη βραδια!

Περιλαμβάνεται ανάμεσα στα πιο πολυτελή και τα πιο ακριβά παραθεριστικά θέρετρα του κόσμου, με την βασιλική βίλα του να κοστίζει 50.000 τη βραδιά.
Πρόκειται για το Grand Resort Lagonissi, η βασιλική βίλα του οποίου κοστίζει 50.000 τη βραδιά (σύμφωνα με το δημοσίευμα), με την τιμή να περιλαμβάνει έναν... προσωπικό πιανίστα αλλά και ενοικίαση θαλαμηγού και ιδιωτικού τζετ.
Το αντίστοιχο πολυτελές διώροφο διαμέρισμα, η Sky Villa στο Palms Casino κοστίζει 35.000 τη βραδιά και σε αυτό περιλαμβάνεται ένα εκπληκτικό jacuzzi σε ολυμπιακές διαστάσεις, αξίας 700.000 δολαρίων.


Το Musha Cay στις  Μπαχάμες είναι ένα νησί – θέρετρο που νοικιάζεται προς 57.000 δολάρια τη βραδιά. Στην τιμη περιλαμβάνεται ένα σόου με χιλιάδες πυροτεχνήματα – ιδανικό για την πρώτη νύχτα γάμου – και ένα κυνήγι θησαυρού για τους ενοίκους του.





Το νησί Necker στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους είναι ένα θέρετρο διακοπών που ανέγειρε ο Ριτσαρντ Μπράνσον. Το νησί περιτριγυρίζεται από ένα κοραλλιογενή ύφαλο που προσφέρει στους ενοίκους του πρακτικά μια απέραντη γαλαζοπράσινη πισίνα αλμυρού και ζεστού νερού. Η διαμονή στην εκπληκτική πέτρινη βίλα κοστίζει 65,000 τη βραδιά





No comments:

Post a Comment