Thursday, October 29, 2015

Wedding Fashion Thessaloniki

    4+1 λόγοι για να επισκεφθείτε τη Wedding Fashion Thessaloniki
    Η πρώτη Wedding Fashion έκανε αίσθηση και άλλαξε τα δεδομένα στον τρόπο και το χώρο που οι επαγγελματίες και οι μελλόνυμφοι συναντιούνται. Στη δεύτερη ο πήχης είναι ακόμη πιο ψηλά. Διαβάστε παρακάτω 4+1 λόγους που αξίζει να επισκεφθείτε τη WeddingFashion.
    Eίναι μια έκθεση boutique. Στόχος της WeddingFashion δεν είναι να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις, ούτε οποιεσδήποτε από αυτές. Στη WeddingFashionθα βρείτε επιλεγμένες επιχειρήσεις με αναγνωρισμένη αξιοπιστία στην αγορά του γάμου και της βάπτισης. Μάλιστα δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην αναλογία των επαγγελματιών, ώστε τα ζευγάρια να μην νιώσουν ότι επισκέπτονται μια έκθεση αποκλειστικά π.χ. φωτογράφων γάμου ή ανθοπωλείων.
    Δίνει έμφαση στην ποιότητα και το στυλ, όπως άλλωστε απαιτεί και η περίσταση. Από την είσοδο, μέχρι την έξοδο, η αίσθηση που αφήνει η WeddingFashion είναι αυτή μιας συνάντησης με επίπεδο και φινέτσα, όπως αυτή που ονειρεύεται κάθε νύφη. Σε αυτό συμβάλλουν τόσο οι ίδιοι οι επαγγελματίες, όσο και η διακόσμηση της έκθεσης, την οποία έχει αναλάβει πλέον η ομάδα που υλοποίησε το Εργοστάσιο – Μουσείο Σοκολάτας στη ΔΕΘ, το οποίο έκανε ιδιαίτερη αίσθηση σε όλη την Ελλάδα.
    Ενσωματώνει καινοτομίες. Ξεχάστε τους τετριμμένους τρόπους παρουσίασης. Δείτε το νυφικό των ονείρων σας με έναν τρόπο διαφορετικό, μοντέρνο, πιο ζωντανό και άμεσο! Σύντομα θα έχουμε αναλυτικές πληροφορίες γι’ αυτό.
    Είναι διασκεδαστική. Φτάνει να ρίξει κανείς μια ματιά στις φωτογραφίες των ζευγαριών από το Photobooth και στο βλέμμα όσων παρακολούθησαν τα μοναδικά happenings, για να καταλάβει ότι η WeddingFashionThessaloniki δεν είναι άλλη μια εμπορική έκθεση για μελλόνυμφους. Είναι ένα happening!
    + Εκατοντάδες μικρά και μεγάλα δώρα από εκθέτες και χορηγούς θα είναι εκεί για εσάς, σε συνεχείς κληρώσεις. Επιπλέον, το εισιτήριο συμπεριλαμβάνει ανταποδοτικά finger food και χυμό.
    Σας περιμένουμε 7-9 Φεβρουαρίου 2015, στην αποθήκη Γ' στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης!

    No comments:

    Post a Comment