Saturday, October 31, 2015

Ο γοητευτικός κι ευάλωτος Φρανκ Σινάτρα

Κυκλοφορεί νέο βιβλίο με την υπογραφή της τέταρτης συζύγου του



asfgh


Στυλ, ένταση, σεξουαλικότητα, γοητεία αλλά και η αύρα ενός ευάλωτου άνδρα- όλα αυτά αποτυπώνονται στις φωτογραφίες του «θρύλου» Φρανκ Σινάτρα που περιλαμβάνονται στο νέο βιβλίο «Sinatra: The Photographs».
Το βιβλίο υπογράφει η χήρα του, Μπάρμπαρα.
Στις φωτογραφίες ο Σινάτρα φαίνεται μεταξύ άλλων, να διασκεδάζει, να δέχεται τις εκδηλώσεις λατρείας των θαυμαστριών του και να ηχογραφεί τραγούδια στο στούντιο.
Το βιβλίο εστιάζει στις δεκαετίες μετά τον πόλεμο, όταν ο Σινάτρα ξεχώριζε στο τοπίο της διασκέδασης. Ήταν η εποχή που είχε κοινωνικές επαφές με τον Κένεντι και τη Μονρό κι έκανε μουσική με τους Nelson Riddle, Count Basie και Quincy Jones.
Στις φωτογραφίες φαίνεται με την τέταρτη σύζυγό του Μπάρμπαρα, να τραγουδά με τον Nat King Cole αλλά και πρόβα γυρισμάτων με τον Μοντγκόμερι Κλιφτ από την ταινία «From Here to Eternity», η οποία του χάρισε το Όσκαρ.
Φέτος ο Σινάτρα θα γιόρταζε τα 100 του χρόνια. Γεννημένος στο Hoboken του Νιου Τζέρσι από Ιταλούς μετανάστες στις 12 Δεκεμβρίου του 1915, έφτασε να πουλά 150 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο. Κέρδισε 11 Grammy, απόλαυσε την αναγνώριση και τη λατρεία του κοινού και έφυγε από τη ζωή το 1998 στα 82 του.
franksinatra2franksinatra3franksinatra4franksinatra5franksinatra6franksinatra7franksinatra8franksinatra9franksinatra10franksinatra11franksinatra12

No comments:

Post a Comment