Wednesday, October 28, 2015

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, στις 7μμ, η Κατερίνα Γιατζόγλου σας περιμένει στο Public Τσιμισκή για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου, με τίτλο “Η Τέχνη της Χαράς”!
Μετά την επιτυχία του Μακιαβέλι του Έρωτα, η Κατερίνα Γιατζόγλου επανέρχεται με ένα βιβλίο απαραίτητο για όλους: Η Τέχνη της Χαράς, γιατί αυτό λείπει όπως λέει η ίδια.
Θέλεις μια ζωή «ήσυχης απελπισίας»; Αποφάσισε αν στη ζωή σου τα σημαντικά θα υποκλιθούν στα επείγοντα. Γιατί η χαρά είναι η απόλυτη δύναμη, που σκορπά μακριά το φόβο, το άγχος και τα αδιέξοδα. Γιατί το γέλιο είναι το «φυσικό ναρκωτικό». Όλα αυτά που θα διαβάσεις μην τα δεις σαν «πρέπει», αλλά σαν παιχνίδια, γιατί η χαρά δεν έχει κανόνες, αλλά παιδικότητα και ανεμελιά. Είναι σημαντικό να κάνεις κάποιον χαρούμενο και ευτυχισμένο. Ξεκίνα από τον εαυτό σου. Η χαρά είναι το καλύτερο «εμβόλιο» για όλα. Έχεις καταλάβει ότι η σωματική σου υγεία επηρεάζεται από τη χαρά σου; Όταν είμαστε χαρούμενοι, η άμυνα του οργανισμού μας λειτουργεί πολύ καλύτερα. Η χαρά είναι μεταδοτική. Έρευνες έχουν δείξει πως όσοι ζουν σ’ ένα χαρούμενο περιβάλλον είναι 25% περισσότερο ευτυχισμένοι από αυτούς που δεν περιβάλλονται από χαρούμενους ανθρώπους.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Γιάννης Σερβετάς και η Πολυξένη Καραμίχα.
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη.
Είσοδος: Ελεύθερη

No comments:

Post a Comment