Wednesday, October 28, 2015


Στις 7 Νοεμβρίου το ka-business.gr δίνει την... ψυχή του!


Το Νοέμβριο η τεχνολογία, η καινοτομία, η έρευνα και η επιχειρηματικότητα «χτυπούν» στη Θεσσαλονίκη. 9o ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ... γιατί η μοναδική κρίση που υπάρχει είναι η ΚΡΙΣΗ του επόμενου επιχειρηματικού βήματος!!!  

Για εμάς το KA σημαίνει Καινοτομία και Ανάπτυξη, που είναι οι "ψυχές" μιας επιχείρησης. Για τους αρχαίους Αιγύπτιους η λέξη ka σημαίνει ψυχή. Και επειδή η επιχείρησή σας έχει ψυχή, βάζουμε κι εμείς τη δική μας για να την... αναδείξουμε!

Μετά από οκτώ επιτυχημένες διοργανώσεις το 9ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης, που διοργανώνουν το διαδικτυακό κανάλι ka-business.gr και η Ραλλιώ Λεπίδου με την ομάδα της πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη.

Με κεντρικό σύνθημα «η κρίση γεννά ευκαιρίες» στις 7 Νοεμβρίου 2015 το ka-business.gr σας προσκαλεί στο ξενοδοχείο THE MET. Ελάτε να μετατρέψουμε την κρίση σε ΕΥΚΑΙΡΙΑ και μοναδική ΚΡΙΣΗ του επόμενου επαγγελματικού βήματος.
Δεκάδες πανεπιστημιακοί, πολιτικοί, άνθρωποι της αγοράς, δημοσιογράφοι, φοιτητές, επιχειρηματίες, άνθρωποι που καινοτομούν γιατί η καινοτομία είναι η ζωή τους, συζητούν, προβληματίζονται και προτείνουν για το πώς θα ξεφύγουμε από το τέλμα στο οποίο έχουμε βρεθεί.

Τα Πολυσυνέδρια Καινοτομίας και Ανάπτυξης στόχο έχουν τη σύνδεση της θεωρίας με την πράξη.


No comments:

Post a Comment