Wednesday, April 1, 2015

ΑΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στη χθεσινή, 7η τακτική του συνεδρίαση, το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης δρομολόγησε τη διαδικασία για τη διεξαγωγή μίας ολοκληρωμένης συζήτησης και τη λήψη απόφασης για το θέμα του Μετρό της Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή πολιτικών, κοινωνικών, συνδικαλιστικών, επαγγελματικών, επιστημονικών φορέων και των βουλευτών της πόλης.
Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015, στις 15.00, στη διάρκεια της 8ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Με δεδομένη την πρόθεση του Δημάρχου, του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης και των βουλευτών να συγκροτηθεί ένα Όργανο το οποίο θα διεκδικήσει από την Κυβέρνηση και τα αρμόδια Υπουργεία λύσεις για το θέμα του μετρό, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει από την Αττικό Μετρό Α.Ε. και την Κοινοπραξία να μην προχωρήσουν σε απολύσεις στον κατασκευαστικό τομέα, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα να ολοκληρωθεί η συζήτηση των τοπικών φορέων με την Κυβέρνηση και να ληφθούν μέτρα τα οποία θα οδηγήσουν στη συνέχιση και εκτέλεση του έργου.

No comments:

Post a Comment