Saturday, April 25, 2015

Η ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΩΝ




Deluxe ελικόπτερο για ΠΟΛΥΤΕΛΗ μετακίνηση 

Με μια άνετη κι ευρύχωρη καμπίνα 8,2 τετραγωνικών μέτρων, που μπορεί να χωρέσει μέχρι και 20 επιβάτες, το ελικόπτερο υπερπολυτελείας Bell 525 Relentless απευθύνεται μόνο σε όσους δυσκολεύονται να φανταστούν τον εαυτό τους να μετακινούνται με κάτι λιγότερο πολυτελες.

Οι κατασκευαστές αυτού του υπερσύγχρονου ελικοπτέρου δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα ποια θα είναι η τιμή πώλησης, ωστόσο ειδικοί αναλυτές εκτιμούν ότι μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 15 εκατομμύρια δολάρια.

Το χλιδάτο «σαλόνι» των αιθέρων θα μπορεί να ταξιδεύει με μέγιστη ταχύτητα 178 μίλια την ώρα και χάρη στη μεγάλη χωρητικότητα καυσίμων θα μπορεί να διανύει αποστάσεις έως και 575 μιλίων χωρίς ενδιάμεση στάση.

 

Οι σχεδιαστές του το φαντάζονται σαν τη «λιμουζίνα των ουρανών» αναφέρει η MailOnline και υποστηρίζουν ότι οι ικανότητές του ξεπερνούν τις καλύτερες προσδοκίες που θα μπορούσε να έχει κανείς.

Ανάλογα με τη διαρρύθμιση του εσωτερικού χώρου, το Bell 525 μπορεί να χωρέσει από 16 έως και 20 επιβάτες, μαζί με δύο μέλη πληρώματος. Το ύψος στο χώρο της καμπίνας φτάνει τα 137 εκατοστά και το δάπεδο τα 8,2 τετραγωνικά μέτρα.










Play Button


No comments:

Post a Comment