Tuesday, April 28, 2015

SE_photo_5Σπουδαίοι αθλητές, με μοναδικές επιδόσεις θα δώσουν το «παρών» στο πρωτοποριακό αθλητικό γεγονός!
Το «Santorini Experience» που έρχεται στις 01-03 Μαΐου 2015, στη Σαντορίνη, αναμένεται να προσφέρει συγκινήσεις και να χαρίσει ξεχωριστές  στιγμές στους συμμετέχοντες και θεατές που θα αποφασίσουν να βρεθούν το τριήμερο της Πρωτομαγιάς στο νησί των Κυκλάδων!
Συγκεκριμένα η κολυμβητική διαδρομή του 1.5 μιλίου (2.4 χλμ) θα διεξαχθεί το Σάββατο, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα των αγώνων κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης, υπό την γενική εποπτεία του ομοσπονδιακού τεχνικού της κολύμβησης Νίκου Γέμελου. Η διαδρομή αναμένεται να είναι συναρπαστική και η εμπειρία πρωτόγνωρη, καθώς επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να κολυμπήσουν δίπλα στον Ολυμπιονίκη και δις Χρυσό Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Σπύρο Γιαννιώτη, τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές, Αντώνη Φωκαΐδη και Κέλλυ Αραούζου καθώς και τον Πανευρωπαϊκό Πρωταθλητή Γιώργο Αρνιακό.   
Οι συμμετοχές όμως δεν σταματούν εδώ! Καθώς το «Santorini Experience» θα τιμήσουν με την συμμετοχή τους o Γιώργος-Ιωάννης Τσιάνος, o 1ος άνθρωπος στην παγκόσμια ιστορία που διέσχισε Έβερεστ, Μάγχη και Σαχάρα, καθώς και ο Παραολυμπιακός αθλητής και πρωταθλητής τριάθλου Γιάννης Χατζήμπεης.

Την Κυριακή 03 Μαΐου η δράση μεταφέρεται στην Οία και στο εργοστάσιο αφαλάτωσης, από όπου θα κάνουν την εκκίνηση τους οι συμμετέχοντες για τις διαδρομές των 5, 10 και 15χλμ. Το τρέξιμο θα πραγματοποιηθεί με κατεύθυνση προς τα Φηρά και θέα τις μοναδικές εικόνες του ηφαιστείου, της καλντέρας και των σπιτιών του οικισμού Ημεροβίγλι, σε ήπια κατηφορικά και ανηφορικά μονοπάτια, με τον τερματισμό να πραγματοποιείται πάλι πίσω στο σημείο εκκίνησης. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο ακόλουθο link: http://www.santorini-experience.com/event_routes.html
Οι συμμετοχές για τον αγώνα θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 30/04/2015 ηλεκτρονικά στην διεύθυνση:  www.santorini-experience.com/registration.php ή εναλλακτικά στο κατάστημα Alafouzos Sport στα Φηρά.

No comments:

Post a Comment