Tuesday, April 28, 2015

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ-ΣΠΑ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ



Όλη η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ έχει αφεθεί στις υπηρεσίες του - Δείτε τις φωτογραφίες

Με πάνω από 4.000 τετραγωνικά μέτρα για χώρους σπα και 21 αίθουσες για ξεχωριστές θεραπείες και υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, ένα εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin και οκτώ πισίνες, δεν είναι να απορεί κανείς που οι διασημότητες του Χόλιγουντ συρρέουν στο βραβευμένο ξενοδοχείο Pennyhill Park.

Το πολυτελές ξενοδοχείο και σπα βρίσκεται στην περιοχή Bagshot της Αγγλίας και από τη στιγμή που άνοιξε τις πύλες του στο κοινό έχειπροσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών διασήμων.

Ντάνιελ Κρεγκ, Νικόλ Κίντμαν, Κάμερον Ντίαζ, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Κάθριν-Ζέτα Τζόουνς, Μάικλ Ντάγκλας, Λιούις Χάμιλτον και Ράσελ Κρόου είναι μόνο μερικοί από τους σελέμπριτις που έχουν απολαύσει τις μοναδικές υπηρεσίες του ξενοδοχείου.



Το ιστορικό κτίριο χτίστηκε το 1851. Σήμερα, διαθέτει 123 δωμάτια με ξεχωριστή διακόσμηση το κάθε ένα, ενώ οι υπηρεσίες σπα που προσφέρει έχουν κάνει πολλούς να… παραμιλούν από ευχαρίστηση.





Μια διαμονή στη σουίτα Exclusive Junior Suite με πλήρες αγγλικό πρωινό, γεύμα τριών πιάτων με ένα μπουκάλι κρασί και μεταλλικό νερό, καθώς επίσης και χρήση των εγκαταστάσεων σπα για μία ημέρα στοιχίζει περίπου 1.000 ευρώ.

Κι αν θέλετε να απολαύσετε μία ώρα μασάζ, θα χρειαστεί να πληρώσετε κατιτίς παραπάνω.










No comments:

Post a Comment