Friday, April 24, 2015



biscotto 100 live concert

Αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού @ biscotto coffee+ 
Με τη Ζωή Παπαδοπούλου, το  Σάββατο 25 Απριλίου στις 23:00 στο biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos). Το biscotto group συνεχίζει - στα πλαίσια του εορτασμού για τα 100 τεύχη του biscotto 2310 - τις ιδιαίτερες μουσικές βραδιές με ένα ακόμη live, που θα κάνει αίσθηση. Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει η Βίκυ Μοσχολιού με τη φωνή της Ζωής Παπαδοπούλου, μιας από τις καλύτερες τραγουδίστριες της γενιάς της, που έχει συνεργαστεί και με σημαντικούς δημιουργούς του λαϊκού μας τραγουδιού, όπως ο Χρήστος Νικολόπουλος, με τον οποίο συνεργάζεται και φέτος.

biscotto 100 σεμινάριο

Σεμινάριο: Αναπτύξτε μία Αγροδιατροφική Επιχείρηση
Αναπτύξτε μία Αγροδιατροφική Επιχείρηση με Χρήση Σύγχρονων Επιχειρηματικών Εργαλείων Σεμινάριο με τη Δήμητρα Ζερβάκη (ΕΜΒΑ, PMP, TTT, Business Coach, Διαχειρίστρια Έργων, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, Γεωπόνος). Τρίτη 28 Απριλίου στις 18:30 στο biscotto coffee+. Η παραγωγή και μεταποίηση αγροτικών προϊόντων δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Απαιτείται μία ολοκληρωμένη και καινοτόμα αντιμετώπιση βασισμένη σε καλές επιχειρηματικές πρακτικές οι οποίες μειώνουν όσο το δυνατόν τους κινδύνους και εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες με στόχο την επίτευξη θετικού οικονομικού αποτελέσματος.

biscotto ατζέντα

biscotto members - free delivery

βγαίνω έξω

bar/clubs

Bord de l'eau_100 

Η εντυπωσιακή στοά σκοπό έχει τη δημιουργία νευρώνων αστικής κουλτούρας. Το σαλόνι Σκανδιναβικής κατοικίας μας προσκαλεί να το χρησιμοποιήσουμε με τρόπους που δίνουν αξία στην καθημερινότητά μας.

περισσότερα 

live

Opera Chaotique Live (24/4) 

Με αναπάντεχα ανατρεπτικό χιούμορ, άκρως σουρεαλιστική φαντασία και εκρηκτικές μουσικές αλχημείες, οι Opera Chaotique έχουν καταφέρει μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια να χαρτογραφηθούν ως ένα απολύτως μοναδικό φαινόμενο του μουσικού στερεώματος.

περισσότερα 

live

“Μια στάση εδώ” - Δημήτρης Μπάσης - Ραλλία Χρηστίδου 

Σε αυτό το υπέροχο μουσικό πρόγραμμα, ο Δημήτρης Μπάσης θα ερμηνεύει τραγούδια μεγάλων δημιουργών και όλες τις μεγάλες επιτυχίες από την πλούσια και πολυετή δισκογραφία του! Μαζί του σε αυτό το νοσταλγικό μουσικό ταξίδι η χαρισματική Ραλλία Χρηστίδου.

περισσότερα 

special offer

Διαγωνισμός: Συμμετοχή σε Σεμινάριο 

Τo biscotto.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ΔΩΡΕΑΝ το σεμινάριο της Global Greece με τίτλο "Διαπραγματευτείτε Αποτελεσματικά - Βελτιώστε Τεχνικές και Δεξιότητες", που θα διεξαχθεί στις 28 Απριλίου στο The Met Hotel.

περισσότερα 

φαγητό

Thymare 

Στο ανανεωμένο Thymare όλα ξεκινούν από το ψάρι, απλά. Πόσο πιο απλά μπορούμε να επαναπροσδιορίσουμε το ψάρι; Αναζητώντας τη γεύση στη φαντασία και στη φρεσκάδα. Ανανεώνοντας το μενού ώστε να προσφέρουμε νέες seafood προτάσεις που αναμειγνύουν με τον πιο ευφάνταστο τρόπο τα πιο αγνά υλικά.

περισσότερα 

κινηματογράφος

Υπόσχεση 

Η ταινία μας μεταφέρει σε ένα ταξίδι μέσα από αρκετές δεκαετίες της αμερικανικής ζωής από την παιδική ηλικία του ποιητή και την εφηβεία στο Ντιτρόιτ τη δεκαετία του 1940 και του '50 έως τις αρχές της δεκαετίας του 1980: ο CK (Τζέιμς Φράνκο) και η σύζυγός του Αικατερίνη (Μίλα Κούνις) είναι παντρεμένοι και έχουν ένα γιο τον Jed.

περισσότερα

Σε Επιφυλακή 

Ο Σερίφ είναι γύρω στα τριάντα και έχει επιστρέψει στο σπίτι των γονιών του. Προσπαθεί να περάσει τις εξετάσεις για να ξεκινήσει τις σπουδές του στη νοσηλευτική.

περισσότερα

θέατρο

Οι Ακαταμάχητοι Λεβέντες - Η Τελική Αναμέτρηση, Μέρος Α’ 

Χρειάζεται λεβεντιά και σχέδιο για να σώσεις μια ολόκληρη πόλη!
Ακόμα κι αν είσαι ένας ακαταμάχητος υπερ-ήρωας, χρειάζεται λεβεντιά και σχέδιο για να σώσεις μια ολόκληρη πόλη. Κυρίως όταν αυτή η πόλη είναι η Μπόχαμ Σίτυ!

περισσότερα

Οι Τενόροι 

Διασκευή του «Ζητείται Τενόρος» του Κεν Λούντβιχ, που διαδραματίζεται στην Αθήνα με τον Διευθυντή της Λυρικής Σκηνής και τον βοηθό του να περιμένουν τον διεθνώς αναγνωρισμένο τενόρο Τίτο Μερέλι.

περισσότερα

πολιτιστικά

Θεατρικές Συναντήσεις 2015 

Στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς, από την Τετάρτη 22 Απριλίου ως την Κυριακή 10 Μαΐου πραγματοποιούνται οι Θεατρικές Συναντήσεις.Δείτε το πρόγραμμα.

περισσότερα

Έκθεση της Τέτας Μακρή 

Το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού παρουσιάζει στο κοινό την έκθεση της Τέτας Μακρή, ομότιμης καθηγήτριας της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ.

περισσότερα

γαστρονομία

special event

Notte Italiana για Φιλανθρωπικό Σκοπό 

Τη Δευτέρα 27 Απριλίου, το NAVONA υποδέχεται τον Σύλλογο Φίλων του Κέντρου Α.Μ.Ε.Α «Ο ΣΩΤΗΡ», για μία βραδιά διαφορετική από τα συνηθισμένα, με έντονα φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ο Σύλλογος, σε συνεργασία με διακεκριμένες προσωπικότητες, διοργανώνει μια ιταλική βραδιά γεμάτη κέφι, φαγητό και μουσική, με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδιά του Κέντρου.

περισσότερα

Κοιτώ απ’ το Παράθυρο με την Ελευθερία Πάτση 

Τελευταία εμφάνιση για την Ελευθερία Πάτση αυτή την  Παρασκευή! Αφού ταρακούνησε για έναν ολόκληρο μήνα το κατάμεστο NAVONA με τις εκρηκτικές ερμηνείες της, μας περιμένει με αγαπημένα τραγούδια.

περισσότερα

kids guide

Η Επιστήμη του Διαστήματος @ biscotto coffee+ 

Τη Δευτέρα 27 Απριλίου στις 18:30 ένα ξεχωριστό event για μικρούς και μεγάλους στο biscotto coffee+ με ελεύθερη είσοδο. Ένα ταξίδι που με όχημα την επιστήμη θα μας αποκαλύψει μυστικά και μυστήρια του σύμπαντος! Ελάτε να πειραματιστούμε με απλά υλικά και προετοιμαστείτε για το πρώτο σας "ταξίδι" στο διάστημα.

περισσότερα

"Explora" στο ΝΟΗΣΙΣ 

Πενθήμερα καλοκαιρινά προγράμματα για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου. Ρομποτική, 3D printing, Αερομοντελισμός, Βιοτεχνολογία, Προβολές. Μας περιμένει στην παρέα του για ένα αξέχαστο πενθήμερο γεμάτο δημιουργικές δραστηριότητες, επιστημονικά εργαστήρια και ψυχαγωγία!

περισσότερα

θέμα

Οδηγούμε με Ασφάλεια - Απολαμβάνουμε Χωρίς Όρια 

Στις 29 και 30 Απριλίου 2015. Πρόκειται να οδηγήσεις; Είσαι των σπορ; Κάνεις διάλειμμα από τη δουλειά; Η Amstel και το biscotto.gr σας καλούν να δοκιμάσετε την μπίρα Amstel Free και τη νέα Amstel Radler Guarana με 0,0% Alcohol.

περισσότερα



No comments:

Post a Comment