Sunday, April 19, 2015

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ 19/4/15

@Kαθε Σαββατο βραδυ απο 10-12 στο γαλλοφωνο καναλι TV5 Monde-Europe εξαιρετικα μουσικα αφιερωματα στην εκπομπη του Patrick Sebastien,παρουσια κοινου.Ειδαμε στην τελευταια Boney M,Toto Cutugno,Johnny Clegg και δεκαδες αλλοι.
@Αρχισε το 1987 και συνεχιζεται μεχρι σημερα η τηλεοπτικη σειρα Bold and beautiful που τωρα μεταδιδεται απο την TV MAKEDONIA.Εως 17/4 στις ΗΠΑ μεταδοθηκαν 7058 επεισοδια.
@Στο Βιετναμ για διακοπες βρισκεται ο σχεδιαστης μοδας Νικος Αποστολοπουλος και για το καλοκαιρι ετοιμαζει αποσκευες για Αλασκα.
@Πολυβραβευμενος ο ηθοποιος William Levy,ο “Νταμιαν” της τηλεοπτικης σειρας “Μαρινα”(La tempestad-Η καταιγιδα).
@Μουσικη για 104 ταινιες και 70 θεατρικα εργα εχει συνθεσει ο Μιμης Πλεσσας.
@Ψαχνουμε εδω και χρονια αλλα δεν υπαρχει πουθενα η ταινια-ντοκιμαντερ του 1959 Europa di notte-Nuits d’Europe-European nights.Φιλοξενει απο Ανρυ Σαλβαντορ και Πλαττερς μεχρι Κοκσινελλ.
@Θυμαστε το Trio Avileno που ειχε επιτυχιες οπως Rico vacilon-Nicolasa-Classes del cha cha cha-Cogele bien el compas-Corazon de melon-Yo tengo una muneca?
@Τι εγινε ο Αμερικανος ασσος των πολεμικων τεχνων Michael Dudikoff?Γυριζει ακομα ταινιες χαμηλου κοστους που δεν φθανουν στην Ελλαδα.
@Δεν επιστρεφει στην ΕΡΤ ο Γιαννης Πετριδης.Βρηκε φιλοξενη στεγη στον ΒΗΜΑ FM,οπου τον εχουν ακολουθησει οι ακροατες του κυριως μεσω του διαδικτυου εκτος Αθηνων.
@Χωρις μισθο ειναι σχεδον ολοι οι μουσικοι παραγωγοι των ραδιοφωνικων σταθμων Θεσσαλονικης και της περιφερειας.Λ.Κ.

No comments:

Post a Comment