Sunday, March 1, 2015

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ

Συνεχίστηκαν και χθες οι αντιδράσεις γύρω από τον τρόπο διεξαγωγής του ελληνικού τελικού της Eurovision, με την εταιρεία Polymusic να παίρνει ξανά τη σκυτάλη και να επιτίθεται στη ΝΕΡΙΤ, κατηγορώντας τη δημόσια τηλεόραση ότι την απέκλεισε από τον ελληνικό τελικό της Eurovision.

 
Πιοσυγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της Polymusic, Βίκτωρ Πολυδώρου, στους ισχυρισμούς των διοικούντων της ΝΕΡΙΤ απάντησε χθες ως εξής:
«Ανείχατε κάνει απευθείας ανάθεση, όπως το δικαιούσθε, δεν θα υπήρχε καμία διαμαρτυρία. Επίσης δεν θα υπήρχε κανένα θέμα αν το τμήμα Διεθνών Σχέσεων απαντούσε στις ερωτήσεις ενδιαφέροντος της εταιρείας μας και δεν μας απαντούσε παραπλανητικά. Το κριτήριο του Media Inspector είναι λάθος επιλογή, αφού καταγράφει τους πλέον εμπορικούς καλλιτέχνες, τους οποίους όμως δεν υποχρεώσατε να προτείνουν για τον διαγωνισμό της Eurovision οι δισκογραφικές τους εταιρείες!
Τονίζοντας ότι εκτιμώ απεριόριστα τους καλλιτέχνες και τις συναδέλφους δισκογραφικές, δειγματοληπτικά σας επισυνάπτω τις μεταδόσεις που έχουν καταγραφεί από το Media Inspector στις 20 Φεβρουαρίου 2015 και αφορούν την Αλεξάνδρα Κόνιακ (7 μεταδόσεις) που εμείς προτείνουμε και τους Θωμαή Απέργη (6 μεταδόσεις), Barrice (0 μεταδόσεις) και Μαρία Ελένη Κυριακού (0 μεταδόσεις).
Ακόμη ένας λόγος που αποδεικνύει πόσο λάθος ήταν η επιλογή των δισκογραφικών εταιρειών με κριτήριο το Media Inspector, είναι το γεγονός ότι τη 2η και 3η εβδομάδα του 2015, στις πωλήσεις του IFPI chart, ο καλλιτέχνης μας και διεθνούς φήμης κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης βρέθηκε στην 5η και 3η θέση αντίστοιχα, αλλά φυσικά δεν είχε τις ανάλογες καταγεγραμμένες ραδιοφωνικές μεταδόσεις, αφού οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που παίζουν καθαρά ποιοτική μουσική και καταγράφονται είναι ελάχιστοι.
Όπως καταλαβαίνετε, το πλασματικό 1% καταρρίπτεται! Επιφυλασσόμενος λοιπόν παντός νομίμου δικαιώματός μου… Παρακαλώ έστω και την ύστατη στιγμή, πράττοντας τα δέοντα, να μας καλέσετε να συμμετάσχουμε στον διαγωνισμό».

No comments:

Post a Comment