Saturday, March 28, 2015

ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΙΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Τιμητική διάκριση στο τμήμα ανδρικής πετοσφαίρισης του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος θα απονείμει το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015, στις 16.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Βασ. Γεωργίου Α’ 1, 1ος όροφος), κατά την έναρξη της 7ης τακτικής συνεδρίασης του σώματος.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο του ανδρικού τμήματος Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Γιώργο Ανδρέου, προκειμένου να παραστεί μαζί με τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας στην εκδήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι με ομόφωνη απόφασή του στην 6η τακτική του συνεδρίαση, στις 16 Μαρτίου 2015, το Δημοτικό Συμβούλιο συνεχάρη θερμά τους παίκτες, τον προπονητή και όλους τους συντελεστές του ΠΑΟΚ που κατέκτησαν το κύπελλο Ελλάδας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, κάνοντας υπερήφανους τους οπαδούς της ομάδας και όλους τους φιλάθλους στην Θεσσαλονίκη. Στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου επισημαίνεται ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέτυχε έναν υψηλό αθλητικό στόχο, ανεβάζοντας τον ΠΑΟΚ και μέσω αυτού την πόλη στο υψηλότερο βάθρο, ενισχύοντας τις αξίες της άμιλλας, του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι».

No comments:

Post a Comment