Thursday, March 26, 2015

Goody΄s: Ριζική ανανέωση με τα Goody’s Burger House!


Κάτι έχει αλλάξει στα νέα καταστήματα Goody΄s Burger House στη Θεσσαλονίκη. Νέα, αισθητική, προσωπική φιλοσοφία εξυπηρέτησης και ψαγμένα πιάτα

Picture 0 for Goody΄s: Ριζική ανανέωση με τα Goody’s Burger House!
της Άννης Καρολίδου
Τα Goody's τήρησαν την υπόσχεσή τους για ριζική ανανέωση και δυναμικό come back στην εστίαση της Θεσσαλονίκης με τα Goody’s Burger House. Τα Goody’s, αυτά που έφεραν τα burger στην Ελλάδα, σήμερα, μέσα από ριζικές και τολμηρές αλλαγές, δείχνουν τι σημαίνει ένα πραγματικό, αυθεντικό burgerάδικο. Το δείχνουν με καινούργια καταστήματα που έχουν αγκαλιάσει την ψηφιακή εποχή αλλά είναι και φιλικά, με προσωπικό νεανικό, εξυπηρετικό, γελαστό, φροντισμένο στη τρίχα, και φυσικά με ένα νέο, εμπλουτισμένο μενού που... κολάζει.
Στα Goody's Burger House τα πάντα έχουν αλλάξει, το αποδεικνύουν τα νέα burgerάδικα σε Λευκό Πύργο, Ποσειδώνιο, Πεύκα και Ωραιόκαστρο και σύντομα το νέο κατάστημα στο εμπορικό πάρκο ΙΚΕΑ.
Πλησιάζεις ένα Goody’s Burger House και πριν καλά- καλά περάσεις τη πόρτα, ξέρεις ότι όλα έχουν αλλάξει, από το καινούργιο look στη πρόσοψη, από το νεαρό που χαμογελαστός σου ανοίγει την πόρτα. Μπαίνεις μέσα και σε υποδέχεται ένα περιβάλλον ριζικά ανανεωμένο. Υπάρχει η γωνιά με τα ipads και ελεύθερη πρόσβαση στο ίντερνετ. Μπροστά σου άπειρες γευστικές επιλογές που τις βλέπεις δελεαστικές, να …καταπίνουν η μία την άλλη, στις ψηφιακές οθόνες πάνω από τα ταμεία.
Ένα όμως από τα πιο δυνατά σημεία των Goody’s Burger House, όπως διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι, είναι το προσωπικό. Νέα παιδιά, χαμογελαστές φυσιογνωμίες, νέες στολές, εξυπηρέτηση στο τραπέζι.
Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται, με πολλές όμορφες και έξυπνες αλλαγές. Νέα σερβίτσια, καλαθάκια για τις τραγανές πατατούλες. Με μια κουβέντα, το φαγητό σου παρουσιάζεται με ένα τρόπο που να σου ανοίγει ακόμη περισσότερο την όρεξη.
Και μετά ακολουθούν η μία μετά την άλλη, οι γευστικές εκπλήξεις που κρύβει το καινούργιο μενού.
Τα Goody's, κρατάνε τα παλιά αγαπημένα burgers όπως το Golden και το Green αλλά έχουν πια να δώσουν πολλά περισσότερα, σε επιλογές, σε γεύσεις ακόμη και στο σερβίρισμα και στην παρουσίαση των πιάτων, για όσους προτιμήσουν να φάνε στο φιλικό περιβάλλον των νέων Goody΄s Burger House.
Ζουμερό, πλούσιο σε γεύση, χορταστικό, με μια κουβέντα...γιάμ! Έτσι θα περιέγραφε κανείς με τέσσερις λέξεις και στα γρήγορα την απόλαυση μετά τις πρώτες δυο μπουκιές από το «extreme Philly Burger» το μόνο με τυρί  Philadelphia. Το φαγητό στα Goody’s Burger House, είναι ακριβώς αυτό, extreme.
Όσοι αντέχουν στις ...ποσότητες, μπορούν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους στο «extreme club», που μαζί με τις τηγανητές πατάτες χορταίνει δύο άτομα, ενώ δε θα πρέπει επ' ουδενί να παραλείψουν να παραγγείλουν κι από τα καινούργια αστέρια του καταλόγου, από τα «new york grilled sandwiches». Αυτά τα 'new york' είναι έξτρα ψαγμένες γεύσεις, με πολύ ξεχωριστούς συνδυασμούς τύπου μοσχάρι μπρεζέ με τριμμένη φέτα ή, σαλάμι αέρος με κόκκινη πιπεριά. Στα συν, το ψημένο ζυμωτό ψωμάκι!
Για όσους θέλουν κάτι διαφορετικό από burger, η καλύτερη επιλογή, είναι η quesadilla και η tortilla  με γέμιση από κοτόπουλο ή μοσχαρίσιο μπιφτέκι.
Όσοι δεν πολυπεινάνε, ας πάρουν μία από τις νέες χορταστκές και φρέσκιες σαλάτες όπως η Cobb Salad, η BBQ Chicken Salad και η Bacon Cheese Salad, ή τις πεντανόστιμες ελαφρώς πικάντικες BBQ Chicken Wings.
Τα Goody΄s Burger House είναι συνολικά μία νέα εμπειρία, διαφορετική σίγουρα αλλά και πολύ ποιοτική. Είναι μια νέα εμπειρία στα πιο hot σημεία της κάθε περιοχής, εκεί που χτυπάει η καρδιά της πόλης.

No comments:

Post a Comment