Saturday, March 28, 2015

βγαίνω έξω | φαγητό | cinema | art | μένω μέσα | kids guide | tourism | η πόλη

biscotto 100 kids' activities

Θέατρο Σκιών @ biscotto coffee+
To Θέατρο Σκιών Χρήστου Στανίση παρουσιάζει στο biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos) την παράσταση "Ο Καραγκιόζης και ο Μαύρος Καβαλάρης, την Τετάρτη 1 Απριλίου στις 18:00 και θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Ο Πασάς βγάζει διαταγή κανείς να μην περάσει από την πλατεία μετά την δύση του ήλιου γιατί κάθε χρόνο τέτοια μέρα εμφανίζεται το βράδυ στην πλατεία ένας Μαύρος Καβαλάρης και παίρνει όποιον περνάει από εκεί.

biscotto 100 stand up comedy

Stand Up Come Nights- 3 Comedians @ biscotto coffee+ 
Το Σάββατο 4 Απριλίου στις 23:00 άλλη μία Stand Up Comedy Night μας περιμένει στο biscotto coffee+ με την παράσταση "Και Οι Κωμικοί Έχουν Ψυχή" φιλοξενώντας 3 ταλαντούχους κωμικούς της πόλης. Στη σκηνή θα ανέβουν οι: Στέλιος Ανατολίτης, Παναγιώτης Κούδας, Ήρα Κατσούδα.

biscotto ατζέντα

Πέμπτη 26.03.15
Πνιγμονή 
Δευτέρα 30.03.15
ΞεΣΟΥΡΗΣματα! 
Τρίτη 31.03.15
Για Πάντα (30-31/3) 

biscotto members - free delivery

βγαίνω έξω

bar/clubs

Monroe_100 

Στο Monroe νομίζεις ότι πρωταγωνιστείς σε κάποιο clip με ατμόσφαιρα μυστηρίου και δυνατό ήχο. Η χαρακτηριστική σκάλα παραπέμπει σε άλλες εποχές και σε προσκαλεί να ανέβεις και να συναντηθείς με τους υπόλοιπους θαμώνες.

περισσότερα 

live

Ένας Oυρανός Mε Aστέρια 

Μία μουσικοθεατρική παράσταση, ένα ταξίδι στον παλιό, καλό, ελληνικό κινηματογράφο! Κάπου, σε ένα ελληνικό νησί, το Πάσχα του 1962… Παρόλη την δύσκολη πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, οι κάτοικοι στο φιλόξενο νησί του δημάρχου Μακουλίδη, αντιμετωπίζουν την δύσκολη καθημερινότητά τους με όνειρα.

περισσότερα 

live

Ελένη Τσαλιγοπούλου - Bogaz musique 

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι bogaz musique μεταφέρουν για 3 μόνο εμφανίσεις, τα Σάββατα 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, στο club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη την επιτυχημένη νέα τους παράσταση, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις όπου κι αν παρουσιάστηκε. Boğaz: Πορθμός, πέρασμα, ρεύμα αέρα που φυσά σε ένα πέρασμα.

περισσότερα 

special event

17o ΦΝΘ: Βραβεία Κοινού Fischer 

Η Fischer, η απόλυτη σινεφίλ μπίρα χορηγός των Βραβείων Κοινού στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Η μπίρα Fischer έδωσε το παρών στο 17ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, απονέμοντας για 3η συνεχή χρονιά τα Βραβεία Κοινού στις ταινίες που με τη δημιουργική τους προσέγγιση κατάφεραν να κερδίσουν περισσότερο τους θεατές.

περισσότερα 

φαγητό

Delicatos_100 

Ένα νόστιμο παντοπωλείο δημιουργήθηκε από το πάθος, την παράδοση και την πίστη μιας οικογένειας στα Ελληνικά προϊόντα και μας υπόσχεται πολλά γευστικά ταξίδια σε όλη την Ελλάδα.

περισσότερα 

κινηματογράφος

Σε Θέση Βολής 

Ένας απόστρατος των Ειδικών Δυνάμεων, που υποφέρει από μετατραυματικό στρες, προσπαθεί να ξαναβρεί τον έρωτα της ζωής του, αφού προηγουμένως ταξιδέψει από το Λονδίνο στη Βαρκελώνη, και διασχίσει την Ευρώπη για να καθαρίσει το όνομα του.

περισσότερα

Chappie 

Στο κοντινό μέλλον την πάταξη του εγκλήματος και τη διατήρηση της τάξης έχουν αναλάβει να επιβάλλουν με ωμό τρόπο αστυνομικοί-ρομπότ. Το ανθρώπινο είδος ασφυκτιά κάτω από τον ρομποτικό αυτόν κλοιό και προσπαθεί να αντιδράσει.

περισσότερα

θέατρο

Επάγγελμα Πόρνη 

H Λιλή Ζωγράφου περνάει δια πυρός και σιδήρου και βγαίνει νικήτρια-μιας και η ουσία της δεν αλλοιώνεται- καταμαρτυρώντας πως η ζωή νικά! Έχοντας το μότο αυτό ως πηγή έμπνευσης, ο Ένκε Φεζολλάρι σκηνοθετεί την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στις ιστορίες “Της Χούντας” από το βιβλίο «Επάγγελμα Πόρνη» της Λιλής Ζωγράφου σε μουσική Σταμάτη Κραουνάκη.

περισσότερα

Το πράσινό μου το φουστανάκι 

Πρόκειται για άλλη μία από της ενδιαφέρουσες ηρωίδες, που ξέρει τόσο καλά να αποτυπώνει η Κιτσοπούλου, μια νέα γυναίκα, που παρότι δεν πέρασε δύσκολα, η ζωή την έφτασε σε σημείο να θέλει να τα τινάξει όλα στον αέρα.

περισσότερα

πολιτιστικά

Meet the Artist 5 -Springtime

Παρουσιάζονται συνολικά 24 καλλιτέχνες, ενώ περισσότεροι από τους μισούς είναι νέοι εικαστικοί, πτυχιούχοι των σχολών της χώρας μας, που μέσω του project επέλεξαν να δοκιμάσουν την εμπειρία της έκθεσης προς το φιλότεχνο κοινό με στόχο τον δημιουργικό διάλογο και την επικοινωνία. Παράλληλα, στην έκθεση συμμετέχουν εγκαθιδρυμένοι καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα.

περισσότερα

Το σώμα και άλλες μικρές ιστορίες 

Η τέχνη της περφόρμανς ξεκινά και ολοκληρώνεται μέσα από τη χρήση του σώματος. Η έκθεση «Το σώμα και άλλες μικρές ιστορίες. Η Περφόρμανς στις Συλλογές του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης» θα φιλοξενηθεί στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης (Αποθήκη Β1, λιμάνι) από τις 21 Μαρτίου έως τις 6 Ιουνίου.

περισσότερα

γαστρονομία

πρόταση

Αέρας ανανέωσης και νέες γευστικές προτάσεις στα TGI Fridays™ 

Φρέσκα υλικά, νέα πιάτα και ανανεωμένα cocktail στα αγαπημένα εστιατόρια TGI Fridays™ από τις 18 Μαρτίου. Καινούριες γεύσεις προστίθενται στις ήδη αγαπημένες κατηγορίες πιάτων TGI Fridays™.

περισσότερα

Η Άνοιξη στο Πεσκίρι 

Κατεβαίνεις τα σκαλάκια στη Μητροπόλεως και γεμίζει το βλέμμα σου χρώματα και αντικείμενα που ήδη φαντάζεσαι στο χώρο σου. Κι όλα σε ταξιδεύουν στην Ανατολή και στην Πόλη. Η άνοιξη, βέβαια, στο Πεσκίρι έχει φέρει νέα προϊόντα αλλά και λαμπάδες για το Πάσχα, που χαρακτηρίζονται από απέριττο στιλ, που σίγουρα θα ξεχωρίσουν.

περισσότερα

kids guide

Γίνε μαζί μας παιδί 

Η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου γιορτάζει το Σάββατο 4 Απριλίου
στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, τα 20 χρόνια στη δισκογραφία
με μια μεγάλη συναυλία με τον τίτλο «Γίνε μαζί μας παιδί».

περισσότερα

Ο Κύκλος με την Κούκλα (29.03) 

Ο κουκλοθίασος REDICOLO παρουσιάζει την παράσταση κουκλοθεάτρου «Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ» στο δημοτικό θέατρο Άνετον την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 στις 12μμ. Πρόκειται για μία παράσταση με γιγαντόκουκλες που έχει παρουσιαστεί σε φεστιβάλ, θέατρα και πλατείες ανά την Ελλάδα, ενώ ταξιδεύει και σε σχολεία.

περισσότερα

θέμα

Ο Μεγάλος Περίπατος των Χορτοφάγων

Το biscotto.gr σε συνεργασία με τη Thessaloniki Walking Tours έχει ετοιμάσει για όλους εσάς μία ξεχωριστή και πολύ γευστική περιήγηση στη Θεσσαλονίκη.Με τη biscotto members card συμμετοχή: 12€

No comments:

Post a Comment