Thursday, January 29, 2015

Tον Aπρίλιο στα καταστήματα το Apple Watch 


Tον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει στα ράφια των καταστημάτων το πολυαναμενόμενο «έξυπνο» ρολόι χειρός «Apple Watch», σύμφωνα με τον επικεφαλής του αμερικανικού κολοσσού Τιμ Κουκ (Tim Cook).
O διευθύνων σύμβουλος (CEO) της εταιρίας ανακοίνωσε τον «ερχομό» της νέας συσκευής, παράλληλα με τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2014, σύμφωνα με τα οποία η αμερικανική επιχείρηση κατέγραψε κέρδη ύψους 18 δισεκατομμυρίων δολαρίων, επίδοση - ρεκόρ σε παγκόσμιο επίπεδο για την Apple. «Κάνουμε μεγάλη πρόοδο στην ανάπτυξή του», τόνισε ο Κουκ.
Αν και μέχρι πρότινος, η στρατηγική της εταιρίας ήταν να μην ανακοινώνονται πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας των επόμενων προϊόντων, ο Κουκ δεν δίστασε να σχολιάσει ότι έχουν αναπτυχθεί πολλές εντυπωσιακές εφαρμογές που αφορούν στο Apple Watch από τρίτους προγραμματιστές.
Η τιμή του εκτιμάται ότι θα ξεκινάει για τα πιο φθηνά μοντέλα από τα 349 δολάρια και θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις: την κλασική, την Sport Edition και την Ultra Premium, η οποία θα εντάσσεται στην κατηγορία των luxury προϊόντων.

No comments:

Post a Comment