ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.800.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Friday, January 23, 2015

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


DEFAULT

Η εκπομπή του National Geographic Channel «EAT: The Story of Food»αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι, στην ιστορία του φαγητού. Τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015, διάσημοι chef, food bloggers, δημοσιογράφοι, προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου και διασημότητες από το χώρο της show-business, της μόδας και της εστίασης κατέκλυσαν τον χώρο του Barque στην Νέα Ερυθραία, για τις ανάγκες του επιμορφωτικού food event που διοργάνωσε η FOX International Channels Greece.
Υπό την καθοδήγηση του διεθνώς αναγνωρισμένου chef, γνωστού για το πάθος του με τη μαγειρική, Χριστόφορου Πέσκια, έγινε η έναρξη του live cooking session με τη συμμετοχή 6 διάσημων food bloggers. Συγκεκριμένα, η ιστορική αναδρομή στο φαγητό, κάλυψε 6 θεματικές ενότητες, όσα και τα επεισόδια της εκπομπής «EAT: The Story of Food» και οι καλεσμένοι του National Geographic είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν όλες τις δημιουργίες του κ. Πέσκια και της ομάδας του.
default
Το διαδραστικό χαρακτήρα δοκιμής των φαγητών της εκδήλωσης αλλά και των σχετικών εγκυκλοπαιδικών ερωτήσεων του κοινού, συντόνισε ο παρουσιαστής της βραδιάς Παναγιώτης Χατζηδάκης. Ειδική αναφορά και συζήτηση έγινε κατά την διάρκεια του event, με έναν αληθινό food revolutionary, το Λευτέρη Λαζάρου, chef και ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Βαρούλκο». Η βραδιά έκλεισε με μουσική από τον παραγωγό του En Lefko 87.7, Σάκη Τσιτομενέα.
default
Το National Geographic Channel συνεχίζει να προβάλλει την ιστορία του φαγητού, μέσα από την εκπομπή «EAT: The Story of Food» κάθε Δευτέρα στις 21:00. Το National Geographic Channel είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, hol και Cyta Hellas.

No comments:

Post a Comment