Το βιβλίο του Αλβέρτου Αρούχ (Επίκουρος) με τίτλο “Η γεύση της μνήμης – Αναμνήσεις και εξομολογήσεις ενός κριτικού εστιατορίων” θα παρουσιαστεί αύριο, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014, στις 19.30, στο εστιατόριο “Αγιολί” (Λ. Νίκης 15) στο πλαίσιο του 4ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL, που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο οινοποιός Βαγγέλης Γεροβασιλείου, ο ποιητής Γιάννης Καρατζόγλου, ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου και ο ιστορικός ερευνητής Τζέκυ Μπενμαγιόρ.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
No comments:
Post a Comment