Saturday, December 27, 2014

Η ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΠΛΟΥΣΗ

Νέος έρωτας στην πόλη και μάλιστα ιδιαίτερα φωτογενής. Η Κατρίνα Τσάνταλη, το κοριτσι των κοσμικών σαλονιών και γόνος της επιχειρηματικής οικογένειας με τα ομώνυμα κρασιά, έχει κάθε λόγο να χαμογελά ευτυχισμένη στο πλευρό του Χάρη Πλούση, του γοητευτικού μοντέλου που έχει γίνει γνωστό χάρη στη σχέση που είχε άλλοτε με την Εριέττα Κούρκουλου  

Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος ένα νέο ζευγάρι έκανε την εμφάνισή του στην κοσμική Αθήνα. Το ανήσυχο it girl Κατρίνα Τσάνταλη, αρκετούς μήνες μετά τον χωρισμό της με τον αγαπημένο τραγουδιστή των γυναικών Κωνσταντίνο Αργυρό, έγινε ζευγάρι με τον Χάρη Πλούση που, παρά τις διεθνείς επιτυχίες του στον χώρο της μόδας, έγινε περισσότερο γνωστός στο ευρύ κοινό όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας η σχέση του με την Εριέττα Κούρκουλου. 



Ανθρωποι από το περιβάλλον των δύο νέων κάνουν λόγο για μια γνωριμία πολλών ετών που έμελλε να εξελιχτεί σε ερωτική σχέση. Παρά τη διακριτικότητα που χαρακτηρίζει αμφότερους στην προσωπική τους ζωή, το νεότευκτο ζευγάρι δεν δίστασε να πραγματοποιήσει κοινή εμφάνιση το περασμένο Σάββατο στο «Teatro Music Hall» όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Πάολα. «Η σχέση τους έχει πλέον δέσει γι’ αυτό και δεν έχουν λόγο να κρύβονται», ισχυρίζονται οι γνωρίζοντες, οι οποίοι μάλιστα διατείνονται ότι μέχρι τώρα οι κοινές τους εμφανίσεις περιορίζονταν σε χώρους όπως η πριβέ λέσχη «Salon de Bricolage» και το κλαμπ «Cabaret».



«H σχέση ήταν γνωστή στον στενό κύκλο τους, μια και η νεαρή γόνος της οικογένειας Τσάνταλη είναι προληπτική όσον αφορά στην προσωπική της ζωή. Οταν στο παρελθόν κάποια σχέση της απασχολούσε τις στήλες των εντύπων συνοδεία φωτογραφικών στιγμιότυπων, κατέληγε σύντομα σε χωρισμό. Γι’ αυτό και πλέον φροντίζει να ανεβάζει πολύ σπάνια στα social media προσωπικές στιγμές με αγαπημένους της ανθρώπους. Η Κατρίνα άλλωστε ήταν και είναι ιδιαίτερα προσεκτική και επιφυλακτική όσον αφορά στη δημόσια έκθεσή της», καταλήγουν.

Ενα ταιριαστό ζευγάρι

Το ότι η γόνος της οικογένειας Τσάνταλη κατοικεί στα βόρεια προάστια και ο αγαπημένος της στα νότια είναι μάλλον η μόνη φαινομενική τουλάχιστον διαφορά που δείχνει να έχει το ζευγάρι. Κατά τα άλλα, έχουν πολλά να μοιραστούν, όπως την αγάπη τους για τη μόδα, τις γκουρμέ γεύσεις και τη νυχτερινή διασκέδαση. Τους αρέσει να πηγαίνουν σε πάρτυ, να εκτονώνονται υπό τους ήχους λαϊκών επιτυχιών στα μπουζούκια και παρά το νεαρό της ηλικίας τους, είναι αρκετά φιλόδοξοι ώστε να θέτουν συνεχώς νέους στόχους για τα εκάστοτε επαγγελματικά τους σχέδια.



Εκείνη λατρεύει να φοράει ρούχα του οίκου Balmain αλλά και του Gucci, που ενίοτε συνδυάζει με τεράστια πολύχρωμα γυαλιά. Μικροκαμωμένη και ντελικάτη, η εξωστρεφής και κεφάτη Κατρίνα, που προμηθεύει μέχρι και τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν με τα υπέροχα κρασιά της, αποτελεί την ψυχή των κοσμικών events, ενώ κολλητές της φίλες είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Ρεγγίνα Κουρή, ιδιοκτήτρια του μουσικού καναλιού MAD. Το ίδιο δραστήρια όμως είναι και στα επαγγελματικά της αφού μαζί με την αδελφή της έχουν αναλάβει το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Μάρκετινγκ της εταιρείας τους.

Με καταγωγή από τη συμπρωτεύουσα και απόφοιτη του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια, προτιμά να μένει μόνιμα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Φιλοθέη σε μια πολυτελή κατοικία, η οποία μαρτυρά το φίνο γούστο της. 

Η  υψηλή ραπτική και οι μοντέρνες γραμμές που ακολουθεί όσον αφορά στη μόδα δεν την εμποδίζουν να έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε οίκους με ελληνική υπογραφή, όπως πολλάκις έχει αποδείξει με τις εμφανίσεις της σε μεγάλα events, με τους φωτογράφους να εστιάζουν στις αβάν γκαρντ στυλιστικές επιλογές της. Είναι άλλωστε συχνή θαμώνας του ατελιέ του εκκεντρικού σχεδιαστή Απόστολου Μητρόπουλου, επιλέγοντας εξεζητημένα κομμάτια προκειμένου να κάνει δημόσιες εμφανίσεις με φωτογραφικό ενδιαφέρον. 



Αντίστοιχα, ενδιαφέρον έχει προκαλέσει και η μέχρι σήμερα προσωπική της ζωή, που τη θέλουν να έχει συνάψει δεσμούς τόσο με καλλιτέχνες όσο και με γνωστούς επιχειρηματίες. Φήμες τη θέλουν επίσης να έχει ενδώσει κατά το παρελθόν στον έρωτα του γιου της Χαρούλας Αλεξίου, Μάνου Θεοφίλου, αλλά και του Χάρη Δασκαλάκη (γιου του Μπίλι και της Βίλλυς), ενώ η σχέση της με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό είναι εκείνη που πήρε τη μεγαλύτερη δημοσιότητα. Ο Χάρης Πλούσης γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1985 στην περιοχή του Νέου Κόσμου και εκδήλωσε από μικρός την αγάπη του για το ποδόσφαιρο αλλά και το μόντελινγκ. Σπούδασε τοπογράφος μηχανικός και ασχολείται πλέον επιχειρηματικά με το ποδόσφαιρο ως ένας από τους ιδιοκτήτες του αθλητικού κέντρου «Fous de Foot» με έδρα τη Βάρη. Το καλογυμνασμένο σώμα του, η αρρενωπότητά του και ο επαγγελματισμός του τον έθεσαν αυτομάτως συνεργάτη καταξιωμένων Ευρωπαίων σχεδιαστών. 

Συγκαταλέγεται στους ελάχιστους Ελληνες που έχουν δουλέψει για τους Dolce & Gabbana, ενώ έχει σηκώσει στις -γεροδεμένες- πλάτες του την καμπάνια του μεγάλου ιταλικού οίκου Armani. Μάλιστα σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό είχε δηλώσει παλαιότερα: «Την πρώτη φορά που είδα τη Ναόμι -σε επίδειξη των Dolce Gabbana- δεν την αναγνώρισα. Είχε έρθει μαζί με τον bodyguard της, περπάτησε στην πασαρέλα και έφυγε. Δεν μου άρεσε και πολύ, για να πω την αλήθεια, έχω δει και πιο ωραίες κοπέλες. Οι πιο ωραίες γυναίκες είναι άγνωστες και κυκλοφορούν στον δρόμο, απλά δεν είναι μοντέλα, μπορεί να δουλεύουν ταμίες σε τράπεζα ή πωλήτριες σε σούπερ μάρκετ. Εμένα αυτές οι γυναίκες μού αρέσουν». 





Παρά τις επαγγελματικές του επιτυχίες στη γείτονα Ιταλία, το όνομά του έγινε γνωστό σε ένα ευρύτερο κοινό μετά τη σχέση του με την Εριέττα Κούρκουλου. Ολοι τότε μιλούσαν για έναν θυελλώδη έρωτα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του Τύπου, με τη χρυσή κληρονόμο να μη διστάζει να αναρτά στα social media τρυφερά ενσταντανέ τους. Πολύ καιρό αργότερα μια άλλη γόνος μπαίνει απρόσμενα στη ζωή του, φέρνοντας τα πάνω κάτω. Ενα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια μόλις έκανε entry στην κοσμική ζωή - ευελπιστώντας να καλωσορίσει αγκαλιά τον ερχομό της νέας χρονιάς.

No comments:

Post a Comment