Saturday, December 27, 2014

'ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ' ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Το μουσικοχορευτικό υπερθέαμα «Θα περάσει κι αυτό» απο χθες, στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής Μ1, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Ηπαράσταση έρχεται ως συνέχεια της παράστασης «Θα σε πάρω να φύγουμε», για να αφηγηθεί την ιστορία της Ελλάδας από το 1967 μέσα από την επιθεώρηση.
Από τη μια η επιθεώρηση, από την άλλη η δικτατορία και στη μέση η Ελλάδα. Κοινός ψίθυρος; Θα περάσει κι αυτό. Θα περάσει μ’ αυτό που φοβάται περισσότερο ο εχθρός: το γέλιο!
Ο 35μελής μουσικοχορευτικός θίασος ζωντανεύει τις περιπέτειες, τα τραγούδια και τα σουξέ της επιθεώρησης - μετεπιθεώρησης. Ο Αντώνης Λουδάρος μεταμορφώνεται σε «κυρία Επιθεώρηση» και μας συστήνει την κόρη της και διάδοχό της, τη «Μετεπιθεώρηση», δηλαδή τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Τα κείμενα και οι νέοι στίχοι φέρουν την υπογραφή του Άγγελου Πυριόχου και στο τιμόνι της σκηνοθεσίας και των χορογραφιών βρίσκεται ο Φωκάς Ευαγγελινός. Ο Γιώργος Κατσαρός είναι ο μαέστρος της ορχήστρας και ενορχηστρωτής και η Εύα Νάθενα επιμελείται τα σκηνικά και τα κοστούμια της παράστασης.
Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι: Τάνια Τρύπη, Μέμος Μπεγνής, Μιχάλης Μαρίνος, Κωνσταντίνος Μυλώνης, Πρόδρομος Τοσουνίδης. Special Guest ο Φίλιππος Νικολάου. Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν μέχρι και τις 6/1. Τιμές εισιτηρίων: 40, 35, 30, 25, 15 ευρώ (σπουδαστικό και κάρτα ανεργίας).

No comments:

Post a Comment