Wednesday, December 24, 2014

ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



Με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και μελωδίες γέμισε σήμερα, Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014, το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης από Χορωδίες συλλόγων και φιλαρμονικές ορχήστρες. Τα κάλαντα πρώτη έψαλε η Φιλαρμονική του Γ’ Σώματος Στρατού. 
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, παρουσία του Αντιδημάρχου Κινητοποίησης των Πολιτών, Νεολαίας και Αθλητισμού, Κωνσταντίνου Ζέρβα  καλωσόρισε το Σύλλογο Λεχριτών-Κανταδόρων Θεσσαλονίκης «Ο Διόνυσος», τις  Φιλαρμονικές του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Ελληνικής Αστυνομίας και μέλη της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας.
Τα κάλαντα έψαλαν στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία  και της Προέδρου του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Θεσσαλονίκης,  Άννας Αγγελίδου, ο Σύλλογος Αθλουμένων ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «ο Φίλιππος» και το παιδικό χορευτικό του Λυκείου Ελληνίδων.
Ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη και δήλωσε: “Η δύσκολη συγκυρία που περνάει η χώρα, πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους, για να κατορθώσουμε να βγούμε από τα αδιέξοδα και να προχωρήσουμε. Ως Δήμος Θεσσαλονίκης θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ανακουφίσουμε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη. Χρόνια πολλά σε όλους”. 
Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, από την πλευρά του τόνισε: “Αυτές είναι ημέρες αγάπης, ημέρες που ο καθένας από εμάς πρέπει να σκέφτεται και να κάνει κάτι θετικό. Εύχομαι να καταφέρουμε να βγάλουμε όλοι προς τα έξω τον καλύτερο μας εαυτό και ενωμένοι να προχωρήσουμε, ώστε η επόμενη χρονιά να μας βρει με υγεία και αισιοδοξία”.  
Τις εορταστικές ημέρες που προηγήθηκαν, έψαλαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, μαθητές από το Άσυλο του Παιδιού και το Αρσάκειο και σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ. 

Τέλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Θωμάς Ψαρράς, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο μαθητές από το Αριστοτέλειο Κολλέγιο και τα εκπαιδευτήρια «Ο Απόστολος Παύλος» που τραγούδησαν τα κάλαντα και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. 

No comments:

Post a Comment