Tuesday, December 30, 2014

Η ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Τανσού Τσιλέρ, που το όνομά της έχει συνδεθεί με τη χρονική περίοδο της κρίσης των Ιμίων, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το politesoraiokastrou.gr, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής η πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας επισκέφθηκε μεζεδοπωλείο στο Ωραιόκαστρο με τον σύζυγό της Οζέρ. Οι δυο τους κατέφθασαν με δύο μεγάλα βαν στα οποία επέβαιναν, εκτός από τους ίδιους, η προσωπική τους ασφάλεια, αλλά και επιχειρηματίες από την Τουρκία.
Η Τανσού Τσιλέρ, φορώντας μεγάλα μαύρα γυαλιά τα οποία δεν έβγαλε ούτε κατά τη διάρκεια του γεύματος, μπήκε και παρέμεινε στο μαγαζί -μαζί με την πολυπληθή παρέα της- για περίπου τρεις ώρες, υπό δρακόντεια μεν, πλην όμως διακριτικά μέτρα ασφαλείας.
Το μενού περιελάμβανε κυρίως θαλασσινά.
Αν και στην αρχή είχε κάνει σαφές πως δεν επιθυμούσε καμία φωτογραφία, στην πορεία του γεύματος επέτρεψε να βγουν μερικές, ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε δήλωση.
Στο ίδιο τραπέζι με την Τανσού Τσιλέρ παρευρέθη -ως καλεσμένος του επιχειρηματία- και ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης.

No comments:

Post a Comment