Wednesday, December 31, 2014

Marks & Spencer Food: Μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσης!


Marks & Spencer Food: Μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσης!
Έχοντας ήδη αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές χάρη στην άριστη ποιότητα, το εκλεπτυσμένο design των συσκευασιών & την ιδιαιτερότητα των γεύσεων, τα Marks & Spencer υποδέχονται τα δυο ολοκαίνουργια καταστήματα σε Βριλήσσια και Γλυφάδα! Σε αυτά εκτός των άλλων θα βιώσετε μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσης με μοναδικής ποιότητας προϊόντα!
Μέσα στον ολοκαίνουργιο κατάλογο Marks & Spencer Food 2014-2015, θα βρείτε τα πιο νόστιμα βρετανικά προϊόντα που έχουν αγαπηθεί από εκατομμύρια καταναλωτές. Η μεγάλη ποικιλία των M&S Food, από γλυκά &αλμυρά snacks καιολοκληρωμένα κατεψυγμένα γεύματα (frozen food) έως χυμούς, αναψυκτικά και πολυβραβευμένες ετικέτες κρασιών υπόσχονται να κάνουν την ημέρα σας πιο «γευστική» από ποτέ!

It's breakfast time
Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα απολαυστικό πρωινό, συνδυάζοντας το διάσημο gingerbreadμε μαρμελάδα τεσσάρων φρούτων ή με μέλι από άγρια λουλούδια. Συνοδεύστε με χυμό από cranberry&raspberry, δίνοντας έτσι μια «εξωτική» γεύση στην ημέρα σας και παίρνοντας παράλληλα τις απαραίτητες βιταμίνες για ένα ξεκίνημα γεμάτο ενέργεια.
Ένα παγωμένο πράσινο τσάι με μέντα και λεμόνι θα σας κρατήσει δροσερούς την ώρα του δεκατιανού, ενώ για εσάς που προσέχετε την διατροφή σας, η ποικιλία οργανικών τσαγιών χωρίς ζάχαρη θα σαςενθουσιάσει!
Spoil me with a lunch
Για την ώρα του lunchbreak, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ελαφρύ γεύμα. Φτιάξτε τη σαλάτα σας και προσθέστε τόνο, μοσχάρι, κοτόπουλο ή καβουρόψυχα. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μέσα κομμάτια από ψημένη τορτίγια, να «πασπαλίσετε» τριμμένα αμύγδαλα ή καρύδια και να ανακατέψετε με πολτό μπαλσάμικου ξυδιού (Fig& Balsamic Vinegar chutney). Συνοδεύστε με ένα φρουτώδες Sparkling Red Cherry αναψυκτικό ή μια μπύρα εισαγωγής από τη Γαλλία και το Βέλγιο.
Dinner for two
Το βράδυ ετοιμάστε ένα ρομαντικό δείπνομόνο για δύο επιλέγοντας από τις εκλεκτές ποικιλίεςζυμαρικών, με αλλά και χωρίς σιτάρι, και γαρνίρετε με πουρέ κόκκινης σάλτσας και βασιλικό δημιουργώντας έτσι την τέλεια ναπολιτέν. Απαραίτητο συνοδευτικό, ένα κρασί με «γεμάτη» γεύση&μεθυστικό άρωμα. Επιλέξτε την αγαπημένη σας ποικιλία ανάμεσα από τις πολυβραβευμένες ετικέτες των M&S Food για να συνοδεύεστε τη βραδιά.
Για τους λάτρεις των γλυκών, οι σοκολάτες με ξηρούς καρπούς &φρούτα αλλάκαι τα ζαχαρωτά και οι καραμέλες θα γλυκάνουν τον ουρανίσκο σας, ενώ τα Σαββατοκύριακα σάς θα γεμίσουν έμπνευση και δημιουργία, αφού τα έτοιμα μείγματα για cakesκαι muffinsπαρέα με τα «διαβολικά» fudges & icings θα κάνουν την ζαχαροπλαστική «παιχνίδι»!
Επισκεφθείτε τα καταστήματα M&S Food και «ερωτευτείτε» τις υπέροχες γεύσεις και μυρωδιές των Marks & Spencer!

Info
Στο M & S flag ship store (Ερμού 33-35, 6ο όροφος)
Στο M&S Food στη Γλυφάδα (Λεωφ. Βουλιαγμένης 85)
Στο M&S Food στα Βριλήσσια (Λεωφ. Πεντέλης 23)
Στο M&S Food Hall στη Γλυφάδα (Λαζαράκη 13 & Κονδύλη 1)
Στο M&S Food Hall στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 45)
Στο M&S Food Hall στην Κέρκυρα (Γ. Θεοτόκη 15-17)


No comments:

Post a Comment