Thursday, June 6, 2013

NEA ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ AEGEAN


Δυο νέα δρομολόγια προσθέτει στο πτητικό της πρόγραμμα ηAegean, αποδεικνύοντας για άλλη μια φόρα τη δέσμευσή της στη στήριξη της ελληνικής περιφέρειας αλλά και γενικότερα στην τόνωση του τουρισμού.

Συγκεκριμένα, από τις 13 Ιουνίου, θα συνδέει το διεθνές αεροδρόμιο «Ν.Καζαντάκης» του Ηρακλείου με το διεθνές αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης «Ataturk», δυο φορές την εβδομάδα (Πέμπτη, Κυριακή).
Παράλληλα, από τις 3 Οκτωβρίου 2013 κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο ξεκινούν πτήσεις από τον διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» προς το διεθνές αεροδρόμιο Καΐρου, και αντίστροφα.
Οι πτήσεις στα παραπάνω δρομολόγια θα εκτελούνται με αεροσκάφη τύπου Airbus A320, 168 θέσεων, η καμπίνα των οποίων είναι άνετα διαμορφωμένη σε Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση.
Συνολικά στο δίκτυο της Aegean το 2013, προστίθενται περισσότερα από 30 νέα δρομολόγια εξωτερικού, φτάνοντας τα 158 δρομολόγια τακτικών και ναυλωμένων πτήσεων εξωτερικού. Τα δρομολόγια αυτά πραγματοποιούνται από τις 8 βάσεις αεροσκαφών της εταιρείας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδος, Κέρκυρα, Κως, Καλαμάτα, Λάρνακα).

No comments:

Post a Comment