Thursday, June 20, 2013

Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΙΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ


Ένας νεαρός μαθητής της Α' Λυκείου από τη Θεσσαλονίκη κατάφερε με τους στίχους του να τραβήξει την προσοχή των…
Αμερικάνικων δισκογραφικών εταιριών και να φτάσει μέχρι το iTunes και το Amazon. Πρόκειται για τον 16χρονο Βαγγέλη Γεωργιάδη, από το 2ο Πειραματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης, ο οποίος, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, έχει γράψει ήδη στίχους για περίπου 30 τραγούδια στα αγγλικά και έστειλε ένα από αυτά στην Paramount Song, η οποία βοηθάει τους νέους στιχουργούς. Η εταιρεία επικοινώνησε μαζί του μετά από δύο εβδομάδες τονίζοντας ότι το τραγούδι του μπορεί να γίνει μεγάλη επιτυχία και του ζήτησε να υπογράψουν ιδιωτικό συμφωνητικό για την αξιοποίηση των στίχων του.
Στη συνέχεια, η εταιρεία έφτιαξε ένα ντέμο με δική της μουσική πάνω στους στίχους του νεαρού Βαγγέλη και του το έστειλε λίγους μήνες μετά.
Ωστόσο για το τραγούδι του Βαγγέλη ενδιαφέρθηκε και η StarTune Records η οποία θα διαθέσει σύντομα το τραγούδι στο iTunes και το Αmazon. Οι συμμαθητές του, δηλώνουν ιδιαίτερα περήφανοι και μάλιστα οι καθηγητές ζήτησαν να τραγουδήσουν τα παιδιά το τραγούδι αυτό στην αποφοίτηση, ενώ ο ίδιος ο Βαγγέλης δηλώνει ότι «έχει μεγάλα όνειρα» για το μέλλον.

No comments:

Post a Comment