Friday, June 21, 2013

ΝΕΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

Δεν υπάρχει φιλοξενούμενος του Amanzoe που δεν έχει μαγευτεί από το τοπίο και την εξυπηρέτηση του προσωπικού. Το Αmanzoe είναι η απάντηση της Ελλάδας στην κρίση όταν ακόμη και οι Financial Times έχουν γράψει άρθρο με τίτλο: "Η Ελλάδα καταφεύγει στην πολυτέλεια” και παρουσιάζει εκτενώς το υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Amanzoe, που άνοιξε το καλοκαίρι του 2012 στην Αργολίδα.


Στην καρδιά της κρίσης ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης έκανε το όνειρο πραγματικότητα, εγκαινιάζοντας το υπερπολυτελές θέρετρο Amanzoe στο Πόρτο Xέλι. Mια "τυχαία" συνάντηση του Mίλτου, στο Λονδίνο, πριν από 12 χρόνια με τον ξακουστό ιδρυτή των Aman Resorts, Andrian Zecha αποτέλεσε τον "θεμέλιο λίθο" σήμερα η Eλλάδα να μπορεί να υπερηφανεύεται πως έχει αποκτήσει ένα world class exclusive resort, αντάξιο της απαράμιλλης ομορφιάς της χώρας μας.



Η σύζυγός του Μαρίνα Βερνίκου είχε αναφέρει για το Amanzoe στο "Θέμα" το καλοκαίρι του 2012: "Η δημιουργία ενός "Aman Resort" στην Ελλάδα αποτελούσε ένα από τα σημαντικά όνειρα ζωής για τον Μίλτο. Θυμάμαι ότι ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που μου είπε όταν τον γνώρισα. Και όπως όλα όσο μου έχει πει, το έκανε πραγματικότητα. Είναι ένα αληθινό κόσμημα για τη χώρας μας και όλοι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι"



Και το διάσημο αμερικανικό περιοδικό Vanity Fair έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα φιλοξενώντας πολυσέλιδο άρθρο της συγγραφέως του «Νησιού» Victoria Hislop, η οποία δήλωσε καταγοητευμένη από τη χώρα μας και τη διαμονή της στο νέο ΑΜΑΝΖΟΕ resort στο Πορτοχέλι.


Αποτελεί όπως έγραψε χαρακτηριστικά μια γενναιόδωρη ψήφο εμπιστοσύνης, μια εκδήλωση πίστης ότι η περιοχή, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα, θα ανασυνταχθεί και ταξιδιώτες θα συνεχίζουν να έρχονται, ακριβώς όπως κάνουν εδώ και χιλιετίες. Ενθουσιασμένη από το τοπίο που το περιβάλλει, σημείωσε ότι το ΑΜΑΝΖΟΕ όχι απλά υπάρχει πέρα από την Ελληνική οικονομική κρίση αλλά και μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστεί. Με προσωπικό περί τα 200 άτομα (η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι Έλληνες), σίγουρα βελτιώνονται τα ποσοστά ανεργίας. Δίνεται μάλιστα μεγάλη έμφαση στα τοπικά προϊόντα τόσο στο εστιατόριο αλλά ακόμα και στο spa. Επιθυμία της είναι οι ξένοι επισκέπτες του ξενοδοχείου να ερωτευτούν την Ελλάδα.

Το Αmanzoe είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός (και  όχι μόνο) και δεν είναι λίγες οι διάσημες κι εξέχουσες προσωπικότητες που το έχουν προτιμήσει.

Δες  φωτογραφίες από τον ειδιλλιακό προορισμό

















No comments:

Post a Comment