Thursday, June 13, 2013

ελληνικο ξενοδοχειο στα 10 καλυτερα του κοσμου






Μια ιδιαιτέρως τιμητική διάκριση για την τουριστική βιομηχανία της χώρας μας αποτελεί η κατάταξη του ξενοδοχείου  Aquagrand της Λίνδου στα 10 καλύτερα παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «η Thomas Cook Northern Europe ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς παγκοσμίως, συμπεριέλαβε το ξενοδοχείο Aquagrand στα 10 καλύτερα ξενοδοχεία από 900 σε όλο τον κόσμο για το έτος 2012».

Το βραβείο αυτό απονέμεται στο Aquagrand, για την άριστη συνεργασία του με τον ταξιδιωτικό οργανισμό και για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών φιλοξενίας.

Η συγκεκριμένη βράβευση στηρίζεται σε πληθώρα κριτηρίων, όπως η φροντίδα των πελατών, η έγκαιρη ικανοποίηση όλων των αναγκών τους, η εξειδίκευση και η καινοτομία των παρεχόμενων υπηρεσιών, η άνεση, η πολυτέλεια και η αισθητική των χώρων, η καθαριότητα, το φαγητό, καθώς η ασφάλεια στους ξενοδοχειακούς χώρους.

Αυτή η διάκριση έρχεται να προστεθεί στη συνεχή βράβευση του ξενοδοχείου Auagrand και αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών της ιδιοκτήτριας οικογένειας και του προσωπικού του ξενοδοχείου για την διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών φιλοξενίας.

Το ξενοδοχείο έχοντας επενδύσει στην ποιότητα των υπηρεσιών και την αισθητική ανανεώνεται συνεχώς εμπλουτίζοντας τόσο τους χώρους όσο και τις υπηρεσίες του στην προσπάθειά του να παραμένει σταθερό στις προτιμήσεις των πελατών και να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προκλήσεις του τουριστικού χώρου ενώ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα ελληνικά ξενοδοχεία που θέλουν να διαπρέψουν στο βασικό κανόνα της αγοράς που δεν είναι άλλος από το value for money.

No comments:

Post a Comment